Selecteer een pagina

ARTESP, op gezag van De regering van São Paulo, heeft de biedingen geopend voor de hervatting van de werkzaamheden aan de 31-jarige concessie North Rodoanel, inclusief iRAP als verkeersveiligheidsmaatstaf.

Er is een investering van R$3 miljard (USD$550 miljoen) gepland voor de uitbreiding, exploitatie en onderhoud van het 44 km lange traject tussen Sao Paulo, Aruja en Guarulhos.

Evenals inclusief de iRAP-methodologie Als onafhankelijke verificatie voor de veiligheid omvatten nieuwe contractuele mechanismen de implementatie van een tolsysteem met vrije doorstroming, innovatieve sensortechnologie om het tarief te berekenen en een gebruiker betaalt een tarief per afgelegde kilometer tijdens zijn reis door de grootstedelijke regio.

De concessie zal de voltooiing van de North Beltway mogelijk maken, die een belangrijke rol zal spelen in de economische groei van de staat, het transportlogistiekplatform opnieuw zal definiëren en de verkeersstroom naar de haven van Santos zal uitbreiden.

Als de werkzaamheden zijn afgerond, zal de Rodoanel 177 km lang zijn en de doorvoer door de grootstedelijke regio organiseren, waardoor de congestie wordt verminderd en het interne wegennetwerk wordt vrijgemaakt voor lokaal verkeer.

De internationale biedingen sluiten op 27 april om 14.00 uur. Geïnteresseerde partijen kunnen via e-mail meer informatie opvragen novaconcessoes@artesp.sp.gov.br tegen 1 april.

Lees vergelijkbaar BrazilRAP-nieuws:

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!