Selecteer een pagina

Je hebt het misschien gezien het nieuws dat we het SR4S-model updaten. De modelreview is uitgevoerd onder begeleiding van iRAP Mondiaal Technisch Comité om ervoor te zorgen dat SR4S het nieuwste onderzoek, bewijsmateriaal en ervaringen weerspiegelt van partners over de hele wereld die de tool gebruiken. SR4S gebruikt het voetgangersmodel van iRAP om de veiligheid van de weginfrastructuur te beoordelen, en de update van het SR4S-model maakt deel uit van een bredere evaluatie van iRAP-modellen die tegen eind 2023 zal worden geïmplementeerd.

Het nieuwe model wordt in de laatste week van juni ingezet. Om deze reden, de SR4S web- en mobiele app is mogelijk niet beschikbaar op dinsdag 27 juni 2023 tussen 10 en 16 uur BST. Plan uw beoordelingen dienovereenkomstig.

Wat je nu moet weten…

  1. Het proces om gegevens te verzamelen en beoordelingen uit te voeren met behulp van de SR4S blijft hetzelfde. De updates zullen betrekking hebben op de manier waarop het model de resultaten achter in het systeem berekent, zodat uw ervaring met SR4S niet zal veranderen.
  2. We lanceren in juli een vernieuwde SR4S-videocursus en we raden gebruikers van de SR4S-app aan om deze als opfrisser te bekijken voordat ze het nieuwe model gebruiken, maar het zal niet verplicht zijn.
  3. Nadat de modelupdate is geïmplementeerd, worden eventuele nieuwe beoordelingen die op het SR4S-platform worden gemaakt, automatisch gegenereerd op basis van het nieuwe model.
  4. Eerdere gegevens in het SR4S-systeem worden niet automatisch opnieuw verwerkt met het nieuwe model. Ze worden in het systeem opgeslagen als Goedgekeurd en gebruikers kunnen de gegevens opnieuw verwerken en indien gewenst bijwerken. Het is belangrijk dat alle resultaten vóór en na de upgrade consistent zijn met dezelfde versie van het model. iRAP beveelt aan om oude beoordelingen te kalibreren naar het nieuwe model voor een nauwkeurige analyse van de veiligheidsverandering.
  5. Als u een lopend project heeft en ondersteuning nodig heeft bij het beheren van uw resultaten, neem dan contact op met scholen@irap.org en wij ondersteunen u graag.
  6. Er is nu een uitgebreid document met veelgestelde vragen (FAQ) beschikbaar hier. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via scholen@irap.org. Voor meer informatie over de modelbeoordeling kunt u ook het rapport raadplegen Voertuigsnelheden 2022 en de iRAP-protocollen: een overzicht.
  7. Als u de SR4S-nieuwsbrief nog niet ontvangt en op de hoogte wilt blijven van onze innovatie- en partnersuccessen om schoolreizen wereldwijd veiliger te maken, Registreer hier.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!