Selecteer een pagina

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Britse bedrijf Agilyse heeft ontvangen AiRAP attribuutaccreditatie voor zijn methoden om gegevens over de bedrijfssnelheid en voertuigstroom (AADT) te produceren uit aardobservatiebeelden (satelliet) in overeenstemming met iRAP-specificaties.

De nieuwe brongegevens kunnen worden gebruikt om snelheids- en stroomgegevens te produceren voor landelijke wegen waar ook ter wereld. Agilysis ontwikkelde en verfijnde de data-extractiemethoden op basis van wegennetwerken in Groot-Brittannië, Ethiopië en Kenia als onderdeel van een onderzoeks- en ontwikkelingsproject gefinancierd door de Wereldbank en UK Aid.

Agilysis heeft ook het gebruik van deze gegevens aangetoond in kaart brengen waar 75% van reizen plaatsvindt op nationaal niveau.

Voor meer informatie over de gegevens, Klik hier

AiRAP-accreditatie is de nieuwste accreditatiecategorie van iRAP. Het is specifiek bedoeld om te certificeren dat het gebruik van data afgeleid van big data en/of machine learning-methoden voldoet aan de iRAP-specificaties. Meer informatie over AiRAP is beschikbaar op www.irap.org/airap.

Het AiRAP-accreditatieproces staat open voor alle gegevensleveranciers en wordt beheerd als onderdeel van het bredere iRAP-programma. accreditatie programma.

Over Agilyse

Opgericht door gevestigde domeinexperts op het gebied van transportonderzoek, big data-analyse, verkeersveiligheidsbeleid en -praktijk, Agilyse hebben een visie om “levens te transformeren door veiligere en gezondere gemeenschappen”. Deze ambitie wordt verwezenlijkt door goed presterende landen te ondersteunen in voortdurende verbetering door middel van innovatie; het creëren van datagestuurde inzichten die betere beleids-, praktijk- en investeringsbeslissingen zullen ondersteunen; en het transformeren van het verkeersveiligheidsbeheer door capaciteit op te bouwen in landen die veerkrachtiger wegennetwerken willen aanleggen.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!