Selecteer een pagina

Met veel genoegen delen we ons jaarverslag 2023 waarin de impact van partners over de hele wereld wordt belicht en die bijdragen aan het elimineren van wegen met een hoog risico.

Bekijk de verhalen achter onze reis, waaronder:

  • De subsidie van $2 miljoen dollar van Google.org voor veiliger schoolreizen met behulp van AI.
  • Nieuwe partnerschappen met UNOPS, Aleatica Foundation, Road Safety Council of Costa Rica (COSEVI), Secretariat of Infrastructure, Communications and Transportation (SICT) Mexico en Prudence Foundation om de verkeersveiligheid wereldwijd te transformeren.
  • De lancering van KSARAP voor het Koninkrijk Saoedi-Arabië, levensreddende resultaten van TanRAP en het Ten Step Tanzania Project, de integratie van EuroRAP, een nieuwe strategie en overeengekomen doelstellingen voor AusRAP, en erkenning van 's werelds best presterende wegbeheerders via de Gary Liddle Memorial-trofee.
  • Star Rating for Schools' lancering van de YEA-app, nieuwe toolverbeteringen en partnerschappen in 70 landen die schoolreizen veiliger maken voor kinderen.
  • Training en accreditatie van meer dan 69.000 mensen in 164 landen, waaronder een nieuwe #RAPKnowledgeLIVE webinarserie en programma om Saoedische ingenieurs op te leiden achter 's werelds eerste 5-sterrenstad NEOM, waaronder de lineaire 'stad van de toekomst' THE LINE.
  • Mondiale innovatiepartnerschappen die de verkeersveiligheid transformeren met AI en CycleRAP, transformatie van onze RAPTools voor stedelijke en lokale overheidsinstellingen, en levering van onze 10e Innovatieworkshop in Praag.
  • Projectresultaten voor veiligere wegen en ontwerpen van Colombia tot Kazachstan, Italië tot Mongolië, Kenia tot Cambodja; inclusief impact op meerdere landen via de projecten PHOEBE en ELABORATOR voor veiliger reizen voor kwetsbare weggebruikers in stedelijke omgevingen in heel Europa, en het partnerschap Millennium Challenge Corporation ter bevordering van de verkeersveiligheid in lage- en middeninkomenslanden.
  • Belangenbehartiging op het gebied van de verkeersveiligheid voor de UN Global Road Safety Week en mondiale topconferenties, waaronder de VN SDG Summit, de G20 Summit, de historische top van de WHO Heads of Agencies en de 4e Mondiale ministersconferentie over verkeersveiligheid.

In december 2023 zijn 1,8 miljoen kilometer aan Crash Risk Mapping en 1,8 miljoen kilometer aan Star Ratings van wegen en ontwerpen (waaronder 1.356 scholen) uitgevoerd door iRAP-partners in 125 landen, waarmee de veiligheid van meer dan 100 miljard USD aan wegeninfrastructuur wordt bepaald. investeringen. Er zijn 69.000 mensen getraind.

We zijn zo trots om het inspirerende werk van onze 30.000 partners van vorig jaar te delen, wier onvermoeibare energie en toewijding de veiligheid op wereldschaal transformeren.

Onze resultaten voor 2023 zouden niet mogelijk zijn zonder de genereuze steun van de FIA Foundation en onze vele ontwikkelingspartners, waaronder de Europese Investeringsbank (EIB), de Aziatische Ontwikkelingsbank (ADB), de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB), de Wereldbank Global Road Safety Facility en Millennium Challenge Corporation, evenals onze project- en bedrijfspartners, waaronder onder meer de Aleatica Foundation, 3M en de Prudence Foundation, die de sleutel vormen tot onze gedeelde impact als liefdadigheidsinstelling.

Wij hopen dat je geniet van de reis!

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!