Selecteer een pagina

iRAP ondersteunt sinds 2021 de Vision Zero Academy-cursus die in Brazilië wordt gegeven en heeft via het programma infrastructuurveiligheidstrainingen gegeven aan meer dan 630 deelnemers.

De meest recente training, gegeven in februari, bereikte 183 deelnemers, waarbij een drie uur durende iRAP-sessie in het programma was opgenomen.

Er werden presentaties gegeven over iRAP en partneractiviteiten over de hele wereld, Principes van veilige infrastructuur in de veilige systeembenadering, de iRAP-methodologie, de iRAP Opleiding En Accreditatie Programma, RAPTools (inbegrepen CycleRAP En Sterrenwaardering voor scholen), impactbeleggenen innovatieprojecten Sterbeoordeling voor ontwerpen En AiRAP.

De Vision Zero AcademieDe cursus heeft tot doel een dieper inzicht te verschaffen in het Vision Zero-concept voor belangrijke actoren die werkzaam zijn op het gebied van de verkeersveiligheid in Brazilië. Het is een geweldig voorbeeld van succesvolle internationale samenwerking en capaciteitsopbouw op het gebied van verkeersveiligheid, waardoor de dialoog tussen verkeersveiligheidsprofessionals in Brazilië en internationaal wordt vergroot.

Edgar Zamora, hoofd van iRAP Safer Journeys voor Amerika, zei: “We feliciteren de Vision Zero Academy met dit langetermijntrainingsprogramma ter ondersteuning van verkeersveiligheidsprofessionals in Brazilië. We zijn blij om betrokken te zijn bij het delen van de iRAP-methodologie, tools en activiteiten die helpen een Brazilië te creëren dat vrij is van risicovolle wegen.”

Afbeelding tegoed: Pexels Ronny Siegel

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!