Selecteer een pagina

Gegroet en welkom bij de Trainings- en Accreditatienieuwsbrief! Ik ben Franco Azzato, de Trainings- en Accreditatiecoördinator voor iRAP sinds februari 2022. Als Uruguayaan en een groot pleitbezorger voor verkeersveiligheid, ben ik verheugd om de nieuwste versie van onze nieuwsbrief met u te delen.

Door de jaren heen is de iRAP-methodologie met bijna 60.000 mensen gedeeld via verschillende trainingen en presentaties wereldwijd. We zijn vastbesloten deze inspanningen voort te zetten, niet alleen om het bewustzijn van de hulpmiddelen te vergroten, maar ook om het gebruik ervan wereldwijd uit te breiden, met als uiteindelijk doel veiliger reizen voor iedereen te creëren.

Met trots kunnen wij melden dat ons cohort van geaccrediteerde beoefenaars gestaag is gegroeid sinds de start van het accreditatieprogramma, met meer dan 240 geaccrediteerde beoefenaars wereldwijd in 43 landen. Deze praktijkmensen kunnen helpen bij het garanderen van de uitvoering van hoogwaardige iRAP-projecten en het ondersteunen van lokale capaciteitsopbouw. Mogelijk vindt u er een bij u in de buurt en zij bedienen meerdere landen.

Daarnaast hebben 19 bedrijven systemen ontwikkeld die voldoen aan de iRAP-specificaties, waardoor onderzoeks- en codeeractiviteiten efficiënter worden en tegelijkertijd grote hoeveelheden gegevens kunnen worden opgeslagen en beheerd. We breiden ons cohort van geaccrediteerde leveranciers elke dag uit en nodigen u uit voor een bezoek https://irap.org/accreditation/ voor meer informatie over de momenteel geaccrediteerde systemen.

Om gelijke tred te houden met de snel veranderende wereld en de manier waarop gegevens worden gegenereerd, opgeslagen en gebruikt, ondersteunen wij de AiRAP-initiatief, de versnelde en intelligente verzameling van RAP-gegevens. Drie bedrijven hebben de AiRAP-accreditatie behaald en we verwachten dat er nog meer zullen volgen.

We vernieuwen ook enkele van onze belangrijkste trainingen, zoals Star Rating Essentials, die binnenkort beschikbaar zal zijn in het Spaans, Portugees, Frans en Engels. Daarnaast zijn we van plan onze training Star Rating for Designs te updaten en nieuwe cursussen te ontwikkelen die verband houden met onze andere tools.

Ik hoop dat u deze nieuwsbrief informatief en plezierig vindt. Bedankt voor uw steun, en ik kijk ernaar uit u binnenkort te zien.

Hartelijke groeten,

Franco Azzato
Coördinator opleiding en accreditatie
iRAP

​In deze editie van de iRAP Training en Accreditatie e-nieuwsbrief ziet u:

Als u meer informatie nodig heeft, bezoek dan onze Webpagina voor trainingen of de Accreditatie webpagina.

Het trainings- en accreditatieteam van iRAP

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!