Selecteer een pagina

Inspirerend levensreddend succes werd gisteren gedeeld door de Victoriaanse Ministerie van Transport en Planning, Hoofdwegen West-Australië en iRAP bij een Institute of Transportation Engineers (ITE-ANZ) webinar over iRAP Praktische investeringen die levens redden.

Gastsprekers inbegrepen:

  • Rob McInerney – CEO, iRAP presenteert verder iRAP Mondiale partnerschappen en praktische investeringen die levens redden 
  • Matt Allan – Senior Network Safety Planning Officer, Department of Transport Planning, Victoria Sharing VicRoads' A$1,7 miljard Safer Roads Infrastructure Program (SRIP) en veilige systeemtransformatie
  • Fritha Argus – Onderzoeks- en gegevenscoördinator, Main Roads Western Australia Technologische vooruitgang die kansen creëert voor AiRAP

De presentaties legden zeer effectief vast hoe iRAP-sterbeoordelingen En gegevens over blessures heeft inzicht gegeven in de risico's van de wegeninfrastructuur en de ontwikkeling ervan Investeringsplannen voor veiligere wegen om risicovolle wegen te elimineren. Het Australische leiderschap in AiRAP-innovatie werd ook onthuld.

Gerelateerde blogs:

 

Over AusRAP
Het AusRAP-programma, geleid door Oostenrijk en door Australische verkeersveiligheidsagentschappen samen te brengen, is 424.861 km aan wegen en ontwerpen beoordeeld, wat van invloed is op de veiligheid van $15,9 miljard aan investeringen in wegeninfrastructuur, waaronder een nationaal Safer Roads-programma van $3 miljard dat doelstellingen omvat voor prestaties van 3 sterren of beter. Beleidsdoelen voor sterrenwaardering zijn vastgelegd in 13 nationale en staatsbeleidsdocumenten, waaronder de Australische nationale verkeersveiligheidsstrategie 2021-2030, Zuid-Australische verkeersveiligheidsstrategie tot 2031, Nieuw verkeersveiligheidsplan voor Zuid-Wales, Victoriaans verkeersveiligheidsplan 2021-2023 En Richtlijnen voor het pilotprogramma voor het upgraden van afgelegen wegen van de Australische overheid 2021 helpen de veiligheid te garanderen van miljarden dollars aan investeringen in wegenverbetering. Nationale partners leiden op kunstmatige intelligentie gebaseerde beoordelingen (AiRAP) en ARRB is een van de 11 iRAP Centers of Excellence die helpt bij het vormgeven van de op bewijs gebaseerde mondiale veiligheidsnorm en -instrumenten voor weginfrastructuur. In Australië zijn 3.123 mensen getraind in iRAP-trainingen en -evenementen die lokaal worden gegeven en 511 mensen hebben geprofiteerd van de wereldwijde/online-training van iRAP.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!