Selecteer een pagina

Een eerste compilatie ter wereld van Safer Roads Resources waaronder mondiale projectgidsen voor wegeninfrastructuur, dataplatforms voor verkeersveiligheid, innovatie-initiatieven, capaciteitsopbouw en opleidingsbronnen, en kennis over verkeersveiligheidsbeleid en -strategie is gelanceerd op de Road Safety Toolkit, waardoor belanghebbenden op het gebied van verkeersveiligheid in contact worden gebracht met gratis middelen om hoge risico's te helpen elimineren risicovolle wegen.

Samenwerken en middelen delen zal essentieel zijn voor het bereiken van de mondiale doelstelling van een 50% vermindering van het aantal verkeersdoden en ernstig gewonden in het verkeer tegen 2030.

De middelen zijn bronnen van kennis die belanghebbenden op het gebied van de verkeersveiligheid kunnen ondersteunen en de coördinatie kunnen verbeteren van de inspanningen om wegen en straten veiliger te maken.

De eerste bekende compilatie in zijn soort, de webpagina, is een initiatief van iRAP Mondiaal Beleidsadviescomité waaronder vertegenwoordigers van de Wereldbank, de Aziatische Ontwikkelingsbank, het World Resources Institute, UNECA, UNECE, International Transport Forum, PIARC, European Investment Bank, International Road Federation, FIA Foundation, iRAP en de African Development Bank. De commissie adviseert het bestuur van iRAP over strategische kwesties ter ondersteuning van de prestaties van partners VN-doelstellingen 3 en 4 tegen 2030.

De toevoeging versterkt de Toolkit voor verkeersveiligheid als een belangrijke onlinebron met gratis informatie over de oorzaken en preventie van verkeersongevallen die tot doden en gewonden leiden, en die praktische, actuele kennis biedt over hoe wegbehandelingen kunnen worden geïmplementeerd om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Help ons de bronnenlijst samen te stellen ten behoeve van iedereen. Bijdragen zijn welkom per e-mail naar judy.williams@irap.org.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!