Selecteer een pagina

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het Australische bedrijf Anditi heeft ontvangen AiRAP attribuutaccreditatie voor zijn methoden om wegattribuutgegevens te produceren uit LiDAR en 360 graden beelden in overeenstemming met iRAP-specificaties.

De nieuwe brongegevens kunnen worden gebruikt om te produceren 34 wegattributen voor wegen door heel Australië. Anditi ontwikkelde en verfijnde de data-extractiemethoden op basis van wegennetwerken in West-Australië, New South Wales en Victoria.

De AiRAP-gegevens kunnen worden gebruikt in combinatie met RoadViewer, het geaccrediteerde inspectiesysteem van Anditi.

Voor meer informatie over de gegevens, Klik hier.

AiRAP-accreditatie is de nieuwste accreditatiecategorie van iRAP. Het is specifiek bedoeld om te certificeren dat het gebruik van data afgeleid van big data en/of machine learning-methoden voldoet aan de iRAP-specificaties. Meer informatie over AiRAP is beschikbaar op www.irap.org/airap.

Het AiRAP-accreditatieproces staat open voor alle gegevensleveranciers en wordt beheerd als onderdeel van het bredere iRAP-programma. accreditatie programma.

Over Anditi

Anditi, opgericht in 2014 in Australië, is een toonaangevende expert in het extraheren van verkeersveiligheidsattributen en informatie over wegcorridors uit teledetectiegegevens. Dit wordt bereikt met behulp van mobiele en lucht-LiDAR, en 360 graden lucht- en satellietbeelden en onze interne software RoadViewer voor data-analyse, functie-extractie en visualisatie.

We hebben toegang tot LiDAR en beeldmateriaal voor meer dan 60 landen en werken met een breed scala aan aanbieders van gegevensverzameling.

De afgelopen drie jaar hebben we nauw samengewerkt met iRAP bij het ontwikkelen en definiëren van het Accelerated and Intelligent Road Assessment Program. We zijn er trots op deel uit te mogen maken van deze belangrijke prestatie en van het vermogen ervan om het aantal verkeersdoden en -gewonden wereldwijd terug te dringen.

Naast het genereren van wegbeoordelingen met AiRAP-sterrenwaardering, kan RoadViewer ook worden gebruikt om een reeks andere producten en diensten voor wegcorridors te leveren, waaronder asset management, brugvrijgave en veegpadanalyse/botsingsdetectie voor te grote voertuigen. Dit helpt bij het verder ontsluiten van de waarde en het vergroten van het gebruik van de LiDAR- en beelddataset zodra deze is vastgelegd.

Deze gegevens kunnen worden geleverd in 2D- en 3D-formaten die compatibel zijn met de iRAP VIDA Star Rating-vereisten en standaard GIS/CAD-pakketformaten. Gegevens kunnen ook worden aangeleverd via ons RoadViewer-webportaal, dat intuïtief en eenvoudig te gebruiken is. Het Roadviewer-portaal is ontworpen om meerdere bestandstypen te importeren/exporteren, metingen en annotaties mogelijk te maken en naadloos samen te werken met andere geospatiale software. Dit biedt een ongeëvenaarde combinatie van geospatiale analyses en visualisatie vanaf elke locatie.

Meer informatie over Anditi is te vinden op www.anditi.com En www.roadviewer.com

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!