Selecteer een pagina

De iRAP-methodologie is te zien bij het Braziliaanse Nationale Ministerie van Transportinfrastructuur (DNIT) Vierde Planningweek deze week conform landelijke uitvoering, gecertificeerd met het inov@BR zegel.

Een BrazilRAP-onderzoek van 62.000 km aan federale wegen is voltooid en de coderings- en analyseprocessen beginnen vruchten af te werpen Sterbeoordelingen En Investeringsplannen voor veiligere wegen voor het land.

De vierde planningsweek van DNIT vindt plaats van 28 tot en met 31 maart en omvat meer dan 24 technische sessies over onderwerpen als infrastructuurplanning en -programma's; Onteigenings- en hervestigingsacties; Omgeving; Innovaties, technologieën en IT-oplossingen toegepast op transport; Studies, projecten en structurering; Verkeersveiligheid; Modellen en simulatie voor planningsdoeleinden; Onderhoud van infrastructuur; Bouwinformatiemodellering (BIM); en informatie-intelligentie in de transportsector.

Tijdens het evenement zullen presentaties plaatsvinden door medewerkers van DNIT en medewerkers van de gemeente; leveranciers van apparatuur, producten en diensten; en infrastructuurexperts op het gebied van weg-, spoor- en waterwegen. Het grote publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen aan discussies en debatten.

Een iRAP-sessie op dinsdag 29 maart begint om 16.00 uur lokale tijd en omvat de volgende presentaties:

  • iRAP Innovatieprojecten – De toekomst van methodologie Julio Urzua, Global Products Director, iRAP
  • Nationale en internationale casestudies van de iRAP-methodologie Carolina Iris Brazilië
  • iRAP-methodologie - Evolutionair panorama van de sterrenwaardering van het federale netwerk Cintia Liz

Meer informatie over het evenement, inclusief livestreamlinks, is beschikbaar op https://www.gov.br/dnit/pt-br/assuntos/campanhas-e-eventos/semana-do-planejamento/4a-semana-do-planejamento

Implementatie van de iRAP Methodologie door DNIT is gecertificeerd met het inov@BR-zegel van de Braziliaanse ministerie van Infrastructuur in februari. Inov@BR bestaat uit de Beleid voor de modernisering van de federale snelwegtransportinfrastructuur, die tot doel heeft de veiligheid en logistieke efficiëntie van federale snelwegen te garanderen.

De regering streeft ernaar het aantal en de ernst van verkeersongevallen te verminderen en internationale normen voor verkeersveiligheid en innovatie op federale snelwegen te bereiken.

iRAP-codificatie maakt deel uit van het inov@BR-programma dat verband houdt met de pijler Verkeersveiligheid.

DNIT leidt BrazilRAP, het nationale wegbeoordelingsprogramma voor Brazilië en heeft onlangs een iRAP 5-sterren performer-prijs voor zijn uitzonderlijke leiderschap van het programma en uitmuntende inspanningen om lokale capaciteit op te bouwen en toe te passen iRAP-methodologie uitgebreid op de federale wegen van Brazilië.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!