Selecteer een pagina

iRAP heeft een Certificering met sterbeoordeling Programma om wegeigenaren te helpen de levensreddende impact van hun investeringen in veiliger wegen te vieren.

Certificering met sterbeoordeling verifieert het behalen van veiligheidsbeoordelingen van 3 sterren of beter op wegennetwerken voor inzittenden van voertuigen, motorrijders, voetgangers en/of fietsers. Het biedt een communicatiemogelijkheid om het behalen van een Star Rating-doelstelling te vieren en verifieert formeel de veiligheidsstatus van een weg of ontwerp.

Bij een pilot van het initiatief werd het succes in China al gevierd De prestatie van de Yangpu District Transport Commission van een veiligheidsbeoordeling van 5 sterren voor fietsers en voetgangers in Peking, De prestatie van PT Jasa Marga (Persero) Tbk van 3 sterren of beter voor voertuiginzittenden op Indonesische tolwegen, en Transurban overtreft van de nationale doelstellingen op het Australische netwerk, waarbij de meerderheid een viersterrenscore voor voertuiginzittenden behaalt op basis van afgelegde voertuigkilometers.

Certificering is een vrijwillig proces en elke weg of ontwerp dat is beoordeeld met behulp van de iRAP Methodologie voor sterrenbeoordeling komt in aanmerking voor een Star Rating-certificering.

Als wegeneigenaren proberen investeerders en ontwerpers steeds vaker de weg te ondersteunen Globaal Plan voor het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid 2021-2030helpt de officiële certificering hen successen te vieren en het bewustzijn te vergroten over hun inzet voor het Mondiale Plan en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s).

Bijvoorbeeld:

  • Een wegautoriteit kan een sterrencertificering aanvragen voor een stuk snelweg dat nu minimaal 3 sterren behaalt voor inzittenden van voertuigen;
  • Een gemeente kan een Star Rating-certificering aanvragen voor de herinrichting van een straat waarmee een 5-sterrenwaarde voor voetgangers en fietsers wordt behaald; of
  • Een concessiewegbeheerder kan verzoeken om certificering van de verdeling van sterbeoordelingen voor voertuiginzittenden en motorrijders binnen zijn netwerk.

Zodra de Star Rating-resultaten zijn gecertificeerd door experts van het iRAP-team, ontvangen aanvragers een Star Rating-certificaat, datasheet en licentie om Certification Branding te gebruiken om hun succes in communicatie te promoten, zoals reclameborden en bewegwijzering langs de weg, krantenadvertenties, posts en publicaties op sociale media. . Certificeringen worden ook gepromoot bij de meer dan 20.000 partners van iRAP over de hele wereld!

Sollicitaties zijn nu geopend!

We kijken ernaar uit u te helpen uw 3-sterren of beter succes te vieren!

Zien https://irap.org/certification/ voor meer informatie.

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!