Selecteer een pagina

iRAP feliciteert dr. Soames Job van harte met zijn pensionering als hoofd van de Global Road Safety Facility (GRSF) van de Wereldbank.

Rob McInerney, CEO van iRAP, zei dat Dr. Job tijdens zijn zes jaar bij GRSF een aanzienlijke impact heeft gehad op de mondiale verkeersveiligheid.

“Soames is een gepassioneerd pleitbezorger voor verkeersveiligheid en een toegewijd leider die heeft geholpen duizenden levens wereldwijd te redden.

“Onder zijn leiding zijn de milieu- en sociale waarborgen van de Wereldbank zo vormgegeven dat op passende wijze rekening wordt gehouden met de gevolgen van verkeerstrauma's gedurende de looptijd van het project van investeringen van de Wereldbank. Het GRSF-team is uitgegroeid tot een vertrouwd en impactvol team van experts dat wereldwijd betere verkeersveiligheidsresultaten ondersteunt.

“Soames is ook een actief lid geweest van het iRAP Global Policy Advisory Committee (GPAC) ervoor te zorgen dat de liefdadigheidsinstelling voldoet aan de behoeften van de vele mondiale verkeersveiligheidspartners wereldwijd.” zei de heer McInerney.

Het partnerschap van iRAP met de Global Road Safety Facility van de Wereldbank duurt meer dan 15 jaar, toen de oorspronkelijke EuroRAP-, AusRAP- en usRAP-protocollen werden uitgebreid om tegemoet te komen aan de behoeften van lage- en middeninkomenslanden met de donorsteun van de FIA Foundation.

De afgelopen jaren hebben de partnerschappen tussen iRAP en de Wereldbank veel levensreddende innovaties opgeleverd, waaronder de technische ontwikkeling van de iRAP-toolkit En Sterrenwaardering voor ontwerptool, evenals het verbeteren van de BESTUURDER hulpmiddel voor het in kaart brengen van crashgegevens en de ontwikkeling van de Wereldbank Landprofielen. De GRSF is een actieve voorstander van de jaarlijkse iRAP Innovatieworkshops.

Veel verkeersveiligheidsgerelateerde projecten en wegverbeteringen van de Wereldbank zijn met succes opgeleverd tijdens Dr. Jobs tijd bij de Wereldbank, waaronder het Bloomberg Philanthropies Initiative for Global Road Safety (BIGRS), de Tanzania Tien stappen voor een veiliger partnerschap voor wegeninfrastructuur met het VN-Roadveiligheidsfonds, IRF en PIARC, evenals een breed scala aan capaciteitsopbouw- en kennispartnerschappen in LMIC-landen over de hele wereld.

“Dit leiderschap op het gebied van verkeersveiligheid van de Wereldbank is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de resultaten van duurzame ontwikkeling worden bereikt en dat er een erfenis van veiligere wegen en reizen voor alle weggebruikers wordt gerealiseerd. Het leiderschap van Soames en het werk van het GRSF-team zijn de sleutel geweest tot dat succes en zijn impact zal de komende jaren een levensreddend verschil blijven maken”, aldus de heer McInerney.

Lees het afscheid van Soames van de GRSF “Au Revoir zeggen tegen een verkeersveiligheidskampioen: Soames Job“.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!