Selecteer een pagina

De Colombiaan Nationaal Agentschap voor Verkeersveiligheid geeft opdracht tot een iRAP-beoordeling van 20.000 km van het nationale wegennet.

Inschrijvingen worden uitgenodigd door gekwalificeerde bedrijven en iRAP geaccrediteerde leveranciers het verzamelen en coderen van het primaire netwerk en de interessante routes van het nationale secundaire netwerk met behulp van de iRAP-methodologie.

Meer informatie is te vinden hier.

De Nationale Verkeersveiligheidsdienst is de hoogste autoriteit voor de toepassing van het overheidsbeleid van de nationale overheid en streeft ernaar verkeersongevallen te voorkomen, terug te dringen en te beheersen door middel van administratieve, educatieve en operationele acties die het bewustzijn en de integratie vergroten.

In 2022 wil het Agentschap een benchmark zijn en toonaangevend zijn op het gebied van het openbare verkeersveiligheidsbeleid door zichzelf te positioneren als een zichtbaar instrument bij de preventie van verkeersongevallen, door middel van duurzaamheid in acties, plannen en controles, in overeenstemming met de ontwikkeling van technologie en teamwerk.

Volgens de Vaccines for Roads Big Data Tool van iRAP komen in Colombia jaarlijks bijna 100.000 mensen om het leven of raken ernstig gewond bij verkeersongevallen.

Het behalen van de VN-doelstellingen 3 en 4 voor meer dan 75% aan reizen op 3-sterren- of betere wegen voor alle weggebruikers in het land tegen 2030 zou jaarlijks 660.939 levens kunnen redden met een economisch voordeel van USD$69,3 miljard – $10 voor elke bestede $1 .

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!