Selecteer een pagina

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van IndiaRAP – september 2020
IndiaRAP was gelanceerd in 2017 door de minister van Wegvervoer en Snelwegen, Hon. Nitin Gadkari op de 98e International Road Federation World Road Meeting in Delhi. Onze visie is een India dat vrij is van risicovolle wegen.

Gehost door het Asian Institute of Transport Development (AITD), met sponsoring van FedExExpress en ondersteund door de Stichting FIAIn samenwerking met de Wereldbank, nationale en overheidsinstanties en tolwegbedrijven pakt het IndiaRAP-programma de wegen met het hoogste risico in het land aan. Het programma wordt geleid door lokale experts, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale kennis en middelen op het gebied van verkeersveiligheid, ondersteund door het mondiale netwerk van de International Road Assessment Programme (iRAP) met experts in meer dan 100 landen.

We zijn trots op onze programmaprestaties, waaronder:

  • Opzetten van het lokale programma georganiseerd door non-profitorganisatie AITD en opbouwen van het kernteam
  • Capaciteitsopbouw en versterking van de overheid en andere organisaties die verantwoordelijk zijn voor het plannen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van wegen
  • Belangenbehartiging voor het ontwikkelen en aannemen van (1) nationaal en staatsniveau verkeersveiligheidsbeleid en richtlijnresultaten, en (2) ontwerp en beleidsresultaten op projectniveau die de verkeersveiligheid verbeteren
  • Effectieve communicatie met belanghebbenden en overheidsorganisaties die de voortgang delen
  • Training en accreditatie van lokale leveranciers zodat zij hoogwaardige iRAP-diensten kunnen leveren
  • Verkeersveiligheidsbeoordelingen lokaal geleverd
  • Lancering van de IndiaRAP website

We zijn enorm dankbaar voor de steun van FedEx aan ons programma. IndiaRAP is, als een door FedEx gesponsord initiatief, onlangs gepresenteerd als een leiderschapscasestudy bij een internationale leidinggevende boek “2020 Cases in Strategisch Management: Een Flexibiliteitsperspectief”. Als uw bedrijf onze visie deelt voor een India zonder risicovolle wegen en u wilt meedoen als MVO-ondersteuner, neem dan contact op met subha.gangopadhyay@irap.org

Dit nummer biedt een momentopname van de activiteiten van IndiaRAP. Genieten!.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!