Selecteer een pagina

Het PHOEBE Consortium kwam vorige week in Brussel bijeen om projectplannen te bevorderen en de Europese Commissie op de hoogte te houden tijdens een tweedaagse uitwisseling van elf toonaangevende partners in de sector.

Het door de EU gefinancierde project 'Predictive Approaches for Safer Urban Environment' (PHOEBE) heeft tot doel de verkeersveiligheid van kwetsbare weggebruikers te vergroten, vooral degenen die actieve mobiliteit en e-scooters gebruiken.

Het bouwt voort op de sterke punten van zowel de verkeersveiligheidsbeoordelingsinstrumenten van iRAP als de simulatie- en kunstmatige intelligentie van AIMSUN voor toekomstige mobiliteitsinstrumenten om geharmoniseerde, geïntegreerde en toonaangevende veiligheidsvoorspellingsinstrumenten te leveren die rekening houden met geslacht, leeftijd en vaardigheidsniveaus bij het bieden van toekomstige mobiliteit. .

Drie vruchtbare dagen, van 11 tot en met 13 juni, hebben geholpen de pilotplanning, de integratie van modellen en de laatste details met betrekking tot het PHOEBE-framework vooruit te helpen.

Twee technische workshops richtten zich op de integratie van aanvullende veiligheidsmaatregelen in de PHOEBE-framework, de verdere afstemming van gegevens tussen AIMSUN En iRAPen de algemene implementatiestrategie voor de komende maanden.

De drie proeflocaties in Athene, Valencia en de West Midlands gaven gedetailleerde updates over de geplande interventies, de inspanningen voor het verzamelen van gegevens en de status van de samenwerking met lokale belanghebbenden.

Het consortium komt van 3 tot 5 december opnieuw bijeen in Valencia om de straten en fietspaden te bezoeken die worden gebruikt voor de veiligheidsbeoordeling. De bijeenkomst zal ook gewijd zijn aan een volledige dag van uitwisseling met de 'Gemeenschap van praktijk' en mogelijkheid om de PHOEBE-testlocaties te bezoeken.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!