Selecteer een pagina

“Steden voor en met kinderen en jongeren: ideeën om actie te inspireren” is een onderdeel van de onderzoeksreeks: “Steden voor kinderen en jongeren”, uitgegeven door de Mondiale alliantie – Cities4Children. Deze uitgebreide publicatie bestaat uit acht gidsen die ingaan op verschillende aspecten van het leven van kinderen in stedelijke gebieden en bieden op bewijs gebaseerde inzichten en innovatieve ideeën om tot uitvoerbare veranderingen te inspireren.

Als alliantielid van de Mondiale alliantie – Cities4ChildreniRAP heeft aanzienlijk bijgedragen aan de ontwikkeling van “Gids 1. Veilige en actieve reizen naar school.” In deze gids komt de Star Rating for Schools (SR4S) van iRAP naar voren als een aanbevolen, op bewijs gebaseerd instrument om te pleiten voor een veiligere schoolinfrastructuur, waarbij de veiligheid wordt gewaarborgd en de actieve reis van kinderen en jongeren naar hun scholen wordt bevorderd. Door middel van gezamenlijke inspanningen en expertise blijft iRAP initiatieven bevorderen die gericht zijn op het creëren van veiligere en meer ondersteunende stedelijke omgevingen voor het welzijn van kinderen en jongeren wereldwijd.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!