Selecteer een pagina

PHOEBE heeft haar tweede nieuwsbrief uitgebracht over het project 'Predictive Approaches for Safer Urban Environment'.

Het is alweer een jaar geleden dat het project van start ging. Sindsdien hebben we de eindgebruikers gevraagd naar de verkeersveiligheid, beheerplannen gemaakt en het experimentele ontwerp besproken rond onze pilots in Athene, West Midlands en Valencia.

Er zijn interviews gedeeld met het projectteam en we hebben PHOEBE gepresenteerd op een reeks Europese en internationale evenementen.

Project PHOEBE is een 45 maanden durend project waarbij 11 toonaangevende partners uit de sector betrokken zijn, dat de interdisciplinaire kracht van verkeerssimulatie, verkeersveiligheidsbeoordeling, menselijk gedrag, modusverandering en geïnduceerde vraagmodellering en nieuwe en opkomende mobiliteitsgegevens samenbrengt in een geharmoniseerde , toekomstgericht beoordelingskader verkeersveiligheid.

iRAP is er trots op een PHOEBE-partner te zijn. Het consortium brengt een uniek en divers team samen met een gevestigde staat van dienst in het leveren van zeer innovatieve en op feiten gebaseerde projecten en oplossingen van de Europese Commissie. Door de modellen en methoden van iRAP en Aimsun met elkaar te verbinden, en door gebruik te maken van de stakeholdernetwerken van POLIS en EIRA, de technologie en big data-vaardigheden van The Floow, Factual Consulting en OSeven en de vaardigheden op het gebied van menselijk gedrag, modusverandering en beleid en sociaal-economische analyse van de universitaire partners (NTU Athene, TU Delft, TU München en UP Valencia) levert het consortium de verwachte resultaten op ter ondersteuning van “veilige, naadloze, slimme, inclusieve, veerkrachtige en duurzame mobiliteitssystemen voor mensen en goederen” en het redden van levens .

Om op de hoogte te blijven van projectnieuws, abonneer u hier op de nieuwsbrief.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!