Selecteer een pagina

GeoVista Technologies heeft, samen met Lea Associates South Asia in JV met Central Road Research Institute (CRRI), het contract gekregen voor het leveren van iRAP-adviesdiensten voor de verkeersveiligheidsaudit en het ontwerp van wegen in de Noord- en Noordoost-zone als onderdeel van de Verbeterproject voor de staatsweg van Karnataka - III (KSHIP-III) aan de gang door de Regering van Karnataka in India met financiering van de Aziatische Ontwikkelingsbank (ADB).

Ondersteund door een lening van $494 miljoen USD zal het grotere KSHIP-III-project ongeveer 17.000 km van het wegennet onder twee pakketten verdelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van reeds beschikbare NSV-gegevens van het Project Implementing Agency (PIU-KSHIP) en het Planning and Roads Asset Management Center ( PRAMC).

Het omvat op bewijs gebaseerde veiligheidsverbeteringen van geïdentificeerde rijkswegen naar 2- en 4-baans rijbanen met verharde bermen, afhankelijk van de verkeersvereisten, en reconstructie, verbreding en versterking van duikers en bruggen.

Als onderdeel van het project dat de wegen in de noordelijke en noordoostelijke zone van de staat omvat, GeoVista-technologieën in samenwerking met Lea Associates Zuid-Azië Pvt. Ltd. in JV met Centraal Wegonderzoeksinstituut (CRRI) zullen:

  • Voer iRAP uit Sterbeoordeling beoordelingen van geselecteerde wegen met ondersteunende gegevensverzameling en de voorbereiding van investeringsplannen voor sterbeoordelingen en veiligere wegen (SRIP)
  • Voer een gedetailleerde verkeersveiligheidsaudit uit van ongeveer 9.531 km aan rijkswegen en hoofddistrictswegen onder de CRN
  • Beoordeel de verkeersveiligheidsaudits die eerder zijn uitgevoerd door het Planning and Roads Asset Management Centre en onder KSHIP-II voor respectievelijk ongeveer 379 km en 327 km.
  • Voer een iRAP-risicobeoordeling uit van ongeveer 10.237 km aan rijkswegen en hoofddistrictswegen
  • Sterbeoordeling van ontwerpen om geïdentificeerde crashgevoelige locaties over ongeveer 1.500 km te verbeteren.
  • Organiseer een workshop om de resultaten te verspreiden
  • Training geven over verkeersveiligheidsaudits, iRAP, sterrenbeoordeling en SRIP-outputs om de institutionele capaciteit en efficiëntie te versterken Afdeling Openbare Werken, Havens en Binnenvaart van Karnataka (KPWD)

Wegen die in het project worden bestudeerd, zijn onder meer:

Soortgelijke activiteiten zullen worden ondernomen op 7.244 km aan wegen in de Zuid- en Middenzone Feedback Infra Pvt. Ltd. in JV met Padeco Co.Ltd. En TPF Engineering Pvt. Ltd.

Het Karnataka State Highways Improvement Project (KSHIP) begon in 2001 als het eerste grote initiatief van de Ministerie van Openbare Werken van de regering van Karnataka om rijkswegen en snelwegen te verbeteren in samenwerking met externe partners.

iRAP is betrokken bij het project sinds 2011/2012, toen fase twee – het Karnataka State Highways Improvement Project-II (KSHIP-II) – van start ging.

In 2013 werd een iRAP 5-Star Performer Award uitgereikt aan het KSHIP-programma en de Wereldbank voor iRAP-beoordelingen en capaciteitsopbouw om ervoor te zorgen dat veiligheid werd ingebouwd in ontwerpen voor nieuwe wegen en grote upgrades, voorafgaand aan de aanleg. Karnataka was het eerste rechtsgebied in de regio dat zich ertoe verplichtte minimale sterbeoordelingen in te stellen voor nieuwe wegontwerpen.

Afbeeldingen tegoed: GeoVista

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!