Selecteer een pagina

De iRAP Innovation Workshop 2023 wordt gehouden van 5-6 oktober 2023 in het Praagse Congrescentrum, Tsjechië. Deze wordt gehouden in samenwerking met de XXVIITE Wereldwegencongres wordt van 2 tot 6 oktober georganiseerd door PIARC (World Road Association) en de Czech Road Society, ondersteund door het Ministerie van Transport van de Tsjechische Republiek en de Slowaakse Road Association. Zoals altijd wordt de Innovation Workshop mogelijk gemaakt dankzij de genereuze steun van de FIA Foundation.

Verkeersveiligheid is van cruciaal belang voor het behalen van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Verkeersongevallen blijven wereldwijd de grootste doodsoorzaak onder jongeren en de transportsector produceert ongeveer 25% aan door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot. Innovatief beleid, instrumenten en actie zijn nodig om de internationale en nationale doelstellingen op het gebied van verkeersveiligheid en duurzaam vervoer te verwezenlijken door middel van oplossingen die zowel de mens als de planeet ten goede komen.

Het bevorderen van actieve mobiliteit is van cruciaal belang voor het koolstofvrij maken van stedelijke mobiliteit. Maar naarmate meer mensen overstappen op duurzame vervoerswijzen zoals lopen en fietsen, neemt de blootstelling aan conflicten met grote, snelle voertuigen toe. Het is daarom van essentieel belang dat de veiligheid van alle weggebruikers centraal staat in de vervoersplanning en het vervoersbeleid. Beleidsexperts omarmen de Safe System-principes ter ondersteuning van de Vision Zero-doelstellingen en het potentieel voor vijfsterrengebruikers in vijfsterrenvervoerswijzen op vijfsterrenwegen met veilige snelheden om het raamwerk te bieden waarin dit kan gebeuren.

Nu in zijn 10e Dit jaar zal de Innovation Workshop een tweedaags evenement zijn, uitsluitend op uitnodiging, voor geregistreerde afgevaardigden van het World Road Congress. Met het thema ‘Veiliger wegen voor mens en planeet’ zullen presentaties en discussies innovaties verkennen op het gebied van leiderschap, data, investeringsplanning en financiering van wegenagentschappen die kunnen worden gebruikt om veranderingen door te voeren en de toekomst te verwezenlijken. Globaal Plan voor het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid 2021-2030 en de Overeenkomst van Parijs. Het zal leiders en experts op het gebied van innovatie, beleid, technologieën en investeringen op het gebied van verkeersveiligheid van over de hele wereld samenbrengen.

Naast de Innovation Workshop hebben afgevaardigden op het World Road Congress toegang tot meer dan 60 technische sessies, workshops en foresight-sessies, evenals het congresdiner en netwerkmogelijkheden met meer dan 40 ministers, 3.500+ afgevaardigden en 300 exposanten uit 120 landen. landen.M

Noteer uw agenda, reserveer een reisbudget en verheug u erop dat onze RAP-familie voor het eerst sinds 2020 weer persoonlijk bij elkaar komt!

Neem voor meer informatie contact op met Judy Williams via e-mail judy.williams@irap.org

Negen iRAP Innovatieworkshops werden eerder gehouden in Stockholm, Washington, Nederland, Londen en Melbourne.

Neem voor meer informatie contact op met Judy Williams via e-mail judy.williams@irap.org

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!