Selecteer een pagina

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat iRAP en onze vertegenwoordigde partners er meerdere hebben ontvangen Internationale Safety Media Awards voor 2022.

Op de laatste dag van de beurs werden de International Safety Media Awards officieel uitgereikt 14e Wereldconferentie over blessurepreventie en Veiligheid Promotie in Adelaide, Zuid-Australië in november 2022.

iRAP en haar partners ontvingen prijzen in de volgende categorieën:

GOUDEN winnaar voor webgebaseerde categorie – voor de herlancering van de Toolkit voor verkeersveiligheid

Toolkit voor verkeersveiligheid (namlit.irap.org)

Voortbouwend op tientallen jaren onderzoek naar verkeersveiligheid biedt de Road Safety Toolkit een one-stop-hulpbron voor verkeersveiligheid voor ingenieurs, voorstanders van verkeersveiligheid, studenten en beleidsmakers om te helpen bij het ontwikkelen van veiligheidsplannen voor voetgangers, motorrijders, fietsers, inzittenden van auto's en zware voertuigen en het publiek. gebruikers vervoeren.

De update van de Road Safety Toolkit is gefinancierd door Bloomberg Philanthropies in het kader van hun Initiative for Global Road Safety (BIGRS 2020-2025) en werd uitgevoerd door de De Global Road Safety Facility (GRSF) van de Wereldbank, met steun van de International Road Assessment Programme (iRAP).  De evaluatie omvatte peer review en een enquête onder belanghebbenden op het gebied van verkeersveiligheid om vast te stellen hoe de Road Safety Toolkit het nieuwste bewijsmateriaal en onderzoek op het gebied van technische veiligheid zou kunnen blijven weerspiegelen. Mondiale leiders op het gebied van verkeersveiligheid, waaronder de Mondiaal partnerschap voor verkeersveiligheid (GRSP), Op weg naar Zero Foundation, Mondiale NCAP, Oostelijke Alliantie voor Veilig en Duurzaam Transport (EASST) en technische adviseurs boden onschatbare steun voor de beoordeling.

Gefeliciteerd allemaal partners betrokken bij deze herontwikkeling van de gratis beschikbare toolkit!

ZILVER voor webgebaseerde categorie – AVO-sterrenwaardering voor Design Project Digital Story

Veiligheid vormt de kern van het ontwerp van stedelijke wegen, Chili.

De ontwerpen voor de Américo Vespucio Oriente I (AVO I)-concessie in Chili, een van de grootste infrastructuurprojecten in Latijns-Amerika, werden voorafgaand aan de ingebruikname in 2022 beoordeeld met behulp van de iRAP Star Rating-methodologie.

Het door iRAP geproduceerde digitale verhaal nam lezers mee op een virtuele reis door de tunnels, viaducten en rijbanen met meerdere rijstroken onder en door Santiago om te zien hoe technische veiligheid in de ontwerpfase levens, geld en tijd kan besparen.

Bekijk hier het digitale verhaal

ZILVER voor webgebaseerde categorie – Digitaal jaarverslag 2021

Jaarverslag 2021 toont het succes van partners

In het digitale jaarverslag 2021 van iRAP werden de activiteiten en het succes gedeeld van de liefdadigheidsinstelling en haar 20.000 partners die gedurende het jaar wereldwijd risicovolle wegen hebben geëlimineerd. Het rapport had tot doel een korte, boeiende, beeldrijke samenvatting te geven van de jaarlijkse activiteiten die de lezers meenamen op een reis door de wereld en de gemeenschappen die wij en onze partners bedienen.

Bekijk hier het digitale rapport

BRONZE voor de Internationale Vrouwen in de Techniek Dagcampagne

Erkenning van #EngineeringHeroes en iRAP opleidingsbeurzen voor 20 vrouwen in Engineering

Onze #RAP-gemeenschap bestaat uit iets meer dan 20%-vrouwen en we willen vrouwen graag aanmoedigen om bij te dragen aan het redden van levens over de hele wereld op onze wegen.

In 2021 vierden we, als onderdeel van de International Women in Engineering Day (woensdag 23 juni), twee initiatieven van iRAP die vrouwen ten goede zouden komen en aanmoedigen om deel uit te maken van onze #RAP-gemeenschap, waaronder:

We kregen een overweldigende respons op deze campagne. Met 193 aanvragers hebben we in 2021 31 subsidies toegekend en zullen deze mogelijkheid ieder jaar blijven aanbieden.

Wij zijn zeer dankbaar voor de buitengewone steun van de Stichting FIA om deze kansen mogelijk te maken.

Eervolle vermelding in de categorie Korte video voor sterrenwaardering voor scholen

KRSD Trust en Lea Primary School, Nigeria video

De kern van elk iRAP-programma is een partnerschap om levens te redden. Door samen te werken om wegen met een hoog risico uit te bannen, zullen de win-winvoordelen van veiligere wegen worden ontsloten, wat zal leiden tot minder lasten voor gezinnen, gemeenschappen en het gezondheidszorgsysteem.

Deze ontroerende video presenteerde het werk van Kwapda'as Road Safety Demand Trust (KRSD Trust) met school- en gemeenschapsleiders, ondersteund door iRAP  Sterrenwaardering voor scholen  en de Mondiale Alliantie van NGO’s voor Verkeersveiligheid, om de verkeersveiligheid voor Lea Primary School-leerlingen te verbeteren.

Het Star Rating for Schools-programma is mogelijk gemaakt dankzij de genereuze steun van Founding Sponsor FedEx, grote donor Stichting FIA en Global Program Partner 3M. Voor meer informatie over SR4S, inclusief om u aan te melden voor meer programmanieuws, gaat u naar https://www.starratingforschools.org/

Felicitaties aan ons communicatieteam Judy Williams en Briarlea Green en alle partners die betrokken zijn bij het beschikbaar maken van deze mediacampagnes en platforms over de hele wereld.

Over de ISMA

De International Safety Media Awards maken sinds 2006 deel uit van de SAFETY-conferenties van de Wereldgezondheidsorganisatie in Durban, Zuid-Afrika. De Awards bieden een platform om krachtige en effectieve media-initiatieven op het gebied van veiligheidsbevordering en letselpreventie te erkennen. De ISMA’s bieden ook de mogelijkheid om wereldwijde multisectorale partnerschappen te versterken en state-of-the-art lessen te delen

Voor meer informatie bezoek http://www.isma-awards.org.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!