Selecteer een pagina

De Nationale Wegenadministratie (ANE – Administratief Nacional de Estradas) is begonnen met een 2.500 km lange iRAP-beoordeling in Mozambique, gefinancierd door Wereldbank en ondersteund door een iRAP geaccrediteerde leverancier FRED Techniek.

De belangrijkste doelstellingen van het project zijn onder meer:

  • een iRAP-specificatiebeoordeling uit te voeren op weg N1/N10: Quelimane-Nicoadala-Namacurra in de provincie Zambézia (70 km) en de N1-wegcorridor van Maputo in het zuiden naar Pemba in het uiterste noorden (2.471 km), met een totale lengte van 2.541 km.
  • ondernemen Sterrenwaardering voor scholen (SR4S) beoordelingen op 5 geselecteerde scholen langs de projectcorridor.
  • ANE-personeel voorzien van de training, apparatuur en software die nodig zijn om toekomstige onafhankelijke interne iRAP-specificatiebeoordelingen uit te voeren.

Het project sluit mooi aan bij het werk van Amend en de FIA Foundation in Mozambique eerder dit jaar, waar de Regering van Mozambique (gemeenteraad van Maputo; de diensten voor sociale zaken, de stad Maputo; het stadsbestuur van Maputo; INATRO (Nationaal Instituut voor Wegvervoer); ANE (Nationaal Wegenbeheer), iRAP, En; het Mozambique Wegenfonds – het WereldbankStichting FIAATCM (Automovel Touring Clube de Mozambique) en non-profit Wijzigen hun krachten bundelen om nieuwe levensreddende verbeteringen aan de infrastructuur en veranderingen in de snelheidsregelgeving rond de basisschool A Luta Continua en naburige scholen te bewerkstelligen. Lees meer over het project hier.

Afbeelding tegoed: Edvin Johansson op Unsplash

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!