Selecteer een pagina

TanRAP is een van de belangrijkste mijlpalen van de Tienstappenplan voor een veiliger wegeninfrastructuurproject, gericht op het opbouwen van institutionele capaciteit in het land en het bijdragen aan de inspanningen van de regering van Tanzania om het aantal verkeersgewonden en dodelijke slachtoffers terug te dringen, in overeenstemming met het Mondiale Plan voor het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid 2021 – 2030.

Op 14 september 2022 kwamen TanRAP-financierings- en ondersteunende organisaties bijeen in Dar es Salaam om de lancering van het project te markeren, onder voorzitterschap van Hon. Atupele Mwakibete, de vice-minister (Transport), Ministerie van Werken en Transport. Het volledige persbericht kunt u vinden hier.

Gezamenlijk gefinancierd door de Verkeersveiligheidsfonds van de Verenigde Naties (UNRSF) en door de Bureau voor Buitenlandse Gemenebest en Ontwikkeling (UKAid), door het Mondiale Verkeersveiligheidsfaciliteit (GRSF) van de WereldbankHet Tien Stappenplan Tanzania is een project van 30 maanden dat is ontworpen om aan de specifieke behoeften van Tanzania te voldoen en duurzame institutionele capaciteit, impact en partnerschappen op te bouwen. Onder leiding van de Economische Commissie voor Afrika van de Verenigde Naties (UNECA) Het project wordt uitgevoerd door een consortium onder leiding van de Internationale Wegenfederatie (IRF), en omvat de International Road Assessment Programme (iRAP), de Wereldwegenvereniging (PIARC) en de Tanzania Wegen Vereniging (TARA). Het project heeft de regering van Tanzania bij elkaar gebracht MoWT, TANWEGEN, TARURA, Nationaal Instituut voor Transport (NIT)en andere toonaangevende instellingen, NGO's en belanghebbenden uit de sector in Tanzania. 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!