Selecteer een pagina

Met veel genoegen kondigen wij aan dat Rob McInerney, CEO van iRAP, is benoemd tot lid van de Aleatica Foundation Consultative Council for Road Safety.

De ervaring en expertise van Rob zullen de inspanningen van de Foundation helpen richting te geven aan de grootste impact op de verkeersveiligheid in prioritaire landen over de hele wereld, waardoor de levens van mensen worden verbeterd door veiliger, inclusievere en duurzamere transportsystemen en infrastructuur.

De Aleatica Foundation for Road Safety is opgericht als een non-profit, burgerlijke vereniging in Mexico als initiatief van Aleatica, de mondiale transportinfrastructuurbeheerder die twintig concessies in zeven landen beheert, evenals negen stedelijke snelwegen en zeven interstatelijke corridors, die jaarlijks meer dan 353 biljoen voertuigen verwerken. Het bedrijf gaat de komende vier jaar 94,5 miljoen euro investeren in veiligheid.

David Diaz, Global CEO van de Aleatica Foundation for Road Safety en Global Director of Institutional Relations and Communication bij Aleatica zei: “We zijn vereerd om Rob McInerney te verwelkomen, wiens mondiale leiderschap, ervaring en passie voor verkeersveiligheid en het redden van levens zeker in de praktijk zullen worden gebracht. betere, veiligere wegen voor alle weggebruikers in Mexico en de landen waar de Aleatica Foundation een positieve impact zal hebben op de levens van mensen”.

Toen hij toetrad tot de Raad zei de heer McInerney: “Aleatica heeft een indrukwekkende focus op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen en levert een positieve bijdrage aan de veiligheid van hun personeel, hun klanten en hun gemeenschappen. De oprichting van de Aleatica Foundation breidt die impact uit en zal de unieke levensreddende voordelen ontsluiten die een non-profitorganisatie kan opleveren voor de verkeersveiligheid door middel van op feiten gebaseerde actie.

“iRAP en de Foundation delen een gemeenschappelijk doel om het leven van mensen te verbeteren door de sociale en economische gevolgen van verkeersongevallen te verlichten. Ik ben blij om lid te worden van de Raad en hun inspanningen te steunen om verkeerstrauma's in Mexico en andere prioritaire landen wereldwijd te verminderen”, aldus de heer McInerney.

iRAP en de Aleatica Foundation ondertekenden op 29 november een MOU om samen te werken aan de ontwikkeling van projecten en programma’s om wegen veiliger te maken door de toepassing van wereldwijd erkende iRAP-methodieken, waaronder de Sterbeoordelingen, Investeringsplannen, Sterbeoordelingen voor scholen en andere gratis RAP-hulpmiddelen.

Lees hier meer hierover.

Bekijk onderstaande video van de leden van Stichting Overlegraad Verkeersveiligheid Aleatica.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!