Selecteer een pagina

iRAP creëert een netwerk van CycleRAP Trusted Suppliers, die allemaal over uitstekende kennis, capaciteiten, internationale ervaring en innovatieve tools beschikken om het CycleRAP-model toe te passen om aan de individuele behoeften van gemeenten over de hele wereld te voldoen.

Met genoegen kondigen wij de eerste CycleRAP Trusted Suppliers aan: FRED Techniek, de Universiteit van Zagreb Faculteit Transport- en Verkeerswetenschappen (FPZ) En FEITELIJK advies.

FRED, FPZ en FACTUAL zijn langetermijnpartners en geaccrediteerde leveranciers van iRAP en beschikken over uitstekende expertise in het uitvoeren van RAP-beoordelingen. Ze zijn allemaal deelnemers aan de CycleRAP Advisory Group, die begin 2021 is opgericht om de ontwikkeling van CycleRAP te informeren.

De nieuwe leveranciers ondersteunen nieuwe CycleRAP-proefprojecten over de hele wereld. FPZ voerde de eerste CycleRAP-pilot uit als onderdeel van de Interreg SABRINA-project in het Europese Donaugebied.

CycleRAP is de nieuwste van een reeks innovatieve tools en modellen die iRAP heeft ontwikkeld om de wegennetwerken in de wereld veiliger te maken. Het werd gelanceerd tijdens de Velo-city-conferentie op 14 juni 2022 in Ljubljana, Slovenië. Het doel van dit nieuwe model is om steden en anderen te helpen identificeren waar het risico op fiets- en lichte mobiliteitsongevallen groot is, zodat de veiligheid kan worden verbeterd. De lancering ervan komt op een kritiek moment, waarin steden over de hele wereld werken aan het verbeteren van de infrastructuur en de veiligheid van duurzame vervoerswijzen.

Voor meer informatie over CycleRAP en leveranciers, zie www.irap.org/cyclerap.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!