Selecteer een pagina

De EIB, de bank van de Europese Unie, probeert mensen aan te werven voor haar bank Directie Projecten (PJ), Afdeling Mobiliteit, Afdeling Regionale Transportprogramma’s (RTRANS) op haar hoofdkantoor in Luxemburg, a (Senior) VerkeersveiligheidsadviseurHet betreft een voltijdse functie in groep 5/6.

De EIB is op zoek naar een (Senior) Verkeersveiligheidsadviseur om leiding te geven aan de inspanningen van de Bank om het nieuwe TLP te implementeren, de investeringen in verkeersveiligheid op te schalen en haar ambities in alle bankgerelateerde activiteiten te verwezenlijken. De (Senior) Verkeersveiligheidsadviseur zal bijdragen aan beleidswerk op bank-, EU- en internationaal niveau. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het vertalen van beleid naar de praktijk, door het te promoten binnen de EIB, het te mainstreamen in de interne processen van de Bank en advies te geven aan collega's over de implementatie van verkeersveiligheidsbeleid en -procedures. Hij/zij zal ook de verkeersveiligheidseisen en resultaten voor door de Bank gefinancierde operaties ontwikkelen, inclusief voor financieringsinstrumenten, programma's, projecten, technische bijstand en adviesdiensten.

iRAP is een partner van de EIB op het gebied van verkeersveiligheid en we kijken ernaar uit om nauw samen te werken met de nieuwe verkeersveiligheidsadviseur wanneer deze wordt aangesteld

Deadline voor sollicitaties: 6 september 2022 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!