Selecteer een pagina

iRAP nodigt iedereen uit om deze maand met ons mee te doen aan de ITF 2022-top in Leipzig, waar onze belangrijkste focus zal liggen op het ondersteunen van de lidstaten bij het elimineren van wegen met een hoog risico, het stimuleren van inclusieve innovatie en #30 in actie.

De jaarlijkse top van het International Transport Forum 2022 (ITF), zal van 18 tot en met 20 mei plaatsvinden in Leipzig, Duitsland, onder het voorzitterschap van Marokko.

De ITF fungeert als een denktank voor mondiaal transportbeleid en organiseert elk jaar een topconferentie voor transportministers op uitnodiging. Het brengt ministers uit de 63 lidstaten en gastlanden van de ITF samen met meer dan 1.400 bedrijfsleiders, toponderzoekers, het maatschappelijk middenveld en lokale en regionale autoriteiten om de trends en uitdagingen te bespreken die transport en mobiliteit over de hele wereld vormgeven.

Het thema van dit jaar Transport voor inclusieve samenlevingen plaatst transport en mobiliteit centraal in de inspanningen om een meer inclusieve en rechtvaardige mondiale samenleving op te bouwen. De programma zal zich richten op vijf hoofdthema’s:

  • Het bevorderen van toegang voor iedereen
  • Het bevorderen van de toegang tot economische activiteiten
  • Zorgen voor een open en inclusieve transportarbeidsmarkt
  • Verbetering van de impact van het vervoer op de gezondheid, veiligheid en beveiliging
  • Het ontwerpen van bestuurskaders voor inclusief transport

De betrokkenheid van iRAP omvat:

Woensdag 18 mei

  • Presentatie door iRAP CEO Rob McInerney in de sessie over Inclusieve innovatie aandrijven: de rol van transport.
  • Paneldeelname van Star Rating for Schools-coördinator Rafaela Machado aan het online-evenement Global Alliance of NGOs for Road Safety Live vanuit Leipzig #30 in actie. Tijdens het evenement zullen 5-6 steden over de hele wereld onder de aandacht worden gebracht die snelheidslimieten van 30 km/u in stedelijke gebieden hebben ingevoerd, en panelleden zullen de voordelen van lage snelheidslimieten voor weggebruikers, veilige mobiliteit en klimaat bespreken.

iRAP zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en deel te nemen aan bijeenkomsten met landen om de nationale status van de veiligheid van de wegeninfrastructuur en lokale initiatieven en mogelijkheden, hulpmiddelen en ondersteuning te bespreken die beschikbaar zijn om levens te redden en ernstig letsel op 3-sterren of betere wegen te verminderen.

Voor meer informatie over de Summit en om u te registreren, ga naar https://2022.itf-oecd.org/

Als u tijdens het evenement een ontmoeting met iRAP-personeel wilt regelen, neem dan contact op met Judy Williams via judy.williams@irap.org

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!