Selecteer een pagina

Het Ten Step Project Tanzania Consortium was vandaag verheugd om in Dar es Salaam, Tanzania, de ceremonie te mogen organiseren waarbij diploma's werden overhandigd aan de nieuw gecertificeerde 15 Verkeersveiligheidsauditors.

De succesvolle deelnemers voltooiden drie delen van een gedegen Road Safety Audit-cursus, die 60 uur interactieve lessen, praktische oefeningen in Dar Es Salaam en een theoretisch en praktisch eindexamen omvatte. Cursusdeelnemers waren afkomstig van publieke en private instellingen in Tanzania, waaronder de Tanzania Nationaal Wegenagentschap (TANWEGEN), Tanzania Agentschap voor plattelands- en stedelijke wegen (TARURA), en Registratiebord van de ingenieur (ERB). Een derde van degenen die de cursus met succes hebben afgerond, was vrouw.

De cursus werd gratis aan de deelnemers aangeboden als onderdeel van het door UNRSF gefinancierde Ten Step Project Tanzania, dat wordt gegeven door de Economische Commissie van Afrika van de Verenigde Naties (UNECA), Internationale Wegenfederatie (IRF), International Road Assessment Programme (iRAP), Wereldwegvereniging (PIARC) en Tanzania Wegen Vereniging (TARA).

Een uitgebreid trainingsprogramma waar alles om draait VerkeersveiligheidstechniekiRAP-wegbeoordelingen; En Verkeersveiligheidsaudits wordt opgeleverd als onderdeel van de projectactiviteiten. Het doel van dit trainingsprogramma is het ondersteunen van het verwerven van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van bestaande vaardigheden om het realiseren van veilige wegen in Tanzania en de regio te ondersteunen.

Tot nu toe hebben 89 deelnemers de opleiding Verkeersveiligheidstechniek volledig afgerond en zijn in 2021 gecertificeerd. Momenteel zijn nog eens 206 geregistreerde deelnemers bezig met de iRAP Road Assessments-cursussen. Bovendien zal in 2022 een Tanzania Road Assessment Program live gaan, dat het project ondersteunt om de risico's voor alle weggebruikers aanzienlijk te verminderen en bijdraagt aan de institutionele capaciteitsopbouw die de kern van het project vormt.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!