Selecteer een pagina

We zijn verheugd Franco Azzato, de nieuwe Training- en Accreditatiecoördinator van iRAP, te verwelkomen. In zijn rol zal Franco verantwoordelijk zijn voor iRAP-training, wat heeft geholpen de iRAP-methodologie toegankelijk te maken voor duizenden mensen over de hele wereld, en de iRAP-accreditatieschema, dat de creatie ondersteunt van een markt van leveranciers die concurrerend kunnen bieden op het leveren van iRAP-specificatiediensten.

Franco komt naar iRAP van Fundación Gonzalo Rodríguez, waar hij op verschillende gebieden heeft gewerkt, waaronder een veiligheidsprogramma voor motorfietsen dat meer dan 100 webinars omvatte, het testen van kinderzitjes met internationale partners zoals LatinNCAP, en het implementeren van Star Ratings for Schools (SR4S).

Sinds kort adviseert hij ook de Inter-American Development Bank (IDB) over de veiligheid van motorfietsen zijn werk is gepubliceerd.

Bij zijn benoeming tot nieuwe Training- en Ontwikkelingscoördinator zei Franco: “Het opleiden van professionals op het gebied van verkeersveiligheid en het accrediteren van hen in het gebruik van hulpmiddelen is een serieuze zaak. Het is niet voldoende om de kennis en instrumenten te ontwikkelen; deze moeten in de juiste handen zijn, zodat de juiste verbeteringen daar terecht kunnen komen waar ze nodig zijn. Ik voel me vereerd om deel uit te maken van iRAP, zo’n belangrijk programma in de wereld van verkeersveiligheid, en ik kijk er enorm naar uit om actief bij te dragen aan het einddoel: levens redden!”

Franco is gevestigd in Argentinië.

iRAP heet Franco van harte welkom in ons team!

iRAP bedankt de Fundación Gonzalo Rodríguez voor hun voortdurende steun, in het bijzonder het Star Rating for Schools Program, en we kijken uit naar meer mogelijkheden om reizen voor kinderen over de hele wereld veiliger te maken door middel van hun activiteiten.

En terwijl we Franco verwelkomen, nemen we afscheid van Alessandra Françoia, die sinds 2018 de trainings- en accreditatiecoördinator van iRAP is. Ale is zo'n ongelooflijke leider en vriendin geweest voor ons allemaal bij iRAP en in de RAP-gemeenschap, en ze zal enorm gemist worden. .

Ale is verantwoordelijk geweest voor de groei van het Trainings- en Accreditatieprogramma, dat op 31 december 2021 nu 47.000 mensen heeft opgeleid in 150 landen, 245 accreditaties heeft afgegeven bij meer dan 90 organisaties, en 186 individuen en 15 systemen heeft geaccrediteerd om te presteren. iRAP-specificatiediensten volgens internationale standaard over de hele wereld.

Haar harde werk en toewijding hebben geleid tot de implementatie van een training- en accreditatieprogramma van wereldklasse, geleverd in een 24-uurs mondiale tijdzone; het opbouwen van verkeersveiligheidscapaciteit in landen; leidend tot veiligere wegen over de hele wereld; en ervoor te zorgen dat meer mensen veilig thuiskomen bij hun families.

Bedankt Alessandra, we wensen je het allerbeste voor het nieuwe hoofdstuk in je leven!

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!