Selecteer een pagina

IndiaRAP lanceerde gisteren met trots een innovatief nieuw leercentrum ter ondersteuning van ingenieurs, onderzoekers en studenten die academische verkeersveiligheidsstudies uitvoeren met behulp van de iRAP-methodologie.

Bijna 60 mensen namen deel aan de lancering, wat de grote belangstelling voor het opkomende programma onderstreepte.

IndiaRAP-programmamanager dr. Subhamay Gangopadhyay zei: “IndiaRAP doet heel hard zijn best om een cultuur te ontwikkelen waarin iRAP-sterbeoordelingen in professionele groepen, waaronder studenten en academische instellingen.

“Het Leercentrum zal studenten ondersteunen bij hun onderzoek en projecten om wegen veiliger te maken en om het proces en de voordelen van iRAP Star Ratings voor weggebruikers en de economie te begrijpen”, zei hij.

Het Centrum zal gratis middelen ter beschikking stellen om studenten te ondersteunen bij het leren, nadenken en toepassen van verkeersveiligheid in de praktijk met behulp van de gratis levensreddende software van iRAP. ViDA software naar Star Rate-wegen.

IndiaRAP technisch manager Jigesh Bhavsar zei: “Discussie met twee universiteiten in 2021 en aanzienlijke belangstelling van studenten hadden aanleiding gegeven tot het idee van het Leercentrum om een systematisch proces en gids te bieden om aan hun behoeften te voldoen.

“Onderzoek met betrekking tot verkeersveiligheid en infrastructuur kan het Star Rating-model verder verbeteren en via het Centrum streven we ernaar de lokale capaciteit te versterken en gezamenlijk onderzoek te bevorderen om levens te redden”, aldus de heer Bhavsar.

Tijdens de lancering sprak dr. Sewa Ram, professor aan de School of Planning and Architecture uit New Delhi, zijn waardering uit aan het IndiaRAP-team voor het ondersteunen van onderzoek en de professionele praktijk via het centrum en het krachtig pleiten voor sterbeoordelingen om wegen met een hoog risico in India te elimineren.

“Je werk zal heel erg nuttig zijn en het Black Spot-programma van India.”

IndiaRAP heeft meer dan 30.000 km aan bestaande wegen en ontwerpen en 82 scholen beoordeeld, met de steun van 16 iRAP-geaccrediteerde leveranciers, waardoor de veiligheid van ruim USD $4,4 miljard aan investeringen in wegeninfrastructuur werd beïnvloed. IndiaRAP is een wereldleider in het aanbieden van iRAP-trainingen.

Ga voor meer informatie over toegang tot het IndiaRAP Learning Center en de bronnen naar https://indiarap.org/learn_how_to_star_rate/

Voor informatie over iRAP trainingen kunt u terecht op https://irap.org/training/

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!