Selecteer een pagina

Nummer 129 van de belangrijkste infrastructuurpublicatie van Brazilië Rodovia's en Via's heeft iRAP gepresenteerd als de definitieve gids en methode om levens te redden en de veiligheid van de wegeninfrastructuur in Brazilië en wereldwijd te transformeren met een uitgebreid interview met Julio Urzua, directeur van iRAP Global Projects en een presentatie van lopende leveranciersprojecten in het land.

Download een kopie van het nummer in Engels En Portugees om de volgende kenmerken te lezen:

  • Interview met Julio – pagina's 11-19
  • De geweldige reis van iRAP – pagina's 20-23
  • Uw horizon verbreden met Pavesys – pagina's 30-41
  • ARTESP plukt vruchten – pagina's 94-95
  • De iRAP-methodologie – pagina's 96-99

Machine vertaald uit het Portugees:

“Door de gebruiker als consument te beschouwen – en hier hebben we het over concessiewegen – biedt iRAP meer transparantie, omdat de sterren ondubbelzinnig, snel en duidelijk de relatie van de correspondentie aangeven en de evenredigheid tussen wat wordt aangeboden en wat er feitelijk wordt aangeboden. betaald.

 We begonnen te begrijpen dat de focus van een snelweg ligt op onderhoud en behoud van leven, en niet alleen op onderhoud en behoud van reiscomfort en verlaging van de exploitatiekosten.

 Vanaf dat moment begon Brazilië, via een betrouwbare methodologie, inzicht te krijgen in wat er op de wegen gebeurde, en nog belangrijker, wat er werd gedaan om deze schadelijke effecten te verzachten.

DNIT heeft via zijn directeuren, met een sterke rol op het gebied van Planning en Onderzoek, het besef aangenomen dat iRAP een enorme stap zou kunnen zijn in de richting van de nakoming van de verplichtingen die het land met de VN is aangegaan om het aantal ongevallen te verminderen.”

Prof. Fernando Pugliero, CEO, Pavesys Engineering

“Er is al meer dan 30.000 km aan wegen in het hele land geëvalueerd, meer dan 1.000 mensen zijn getraind, 20 geaccrediteerde leveranciers zijn geaccrediteerd en er is meer dan R$30 miljard aan investeringen in snelwegen veiliger gemaakt.

De hoogwaardige toepassing van beoordelingen is van cruciaal belang voor elke partner, elk land, elk project en elke leverancier, waarbij sterbeoordelingen worden gespecificeerd en gebruikt door overheden en investeringsagentschappen voor prestatienormen en tracking.”

Julio Urzua, directeur mondiale projecten, iRAP

Onze dank aan Rodovias en Vias Magazine voor deze uitstekende berichtgeving over het succes van het BrazilRAP-programma.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!