Selecteer een pagina
Een AusRAP National Webinar op 23 november markeert de overgang van leiderschap van het Australian Road Assessment Program van de Australian Automobile Association (AAA) naar Oostenrijk, waarbij 20 jaar succes wordt gevierd en nieuwe kansen worden gedeeld voor richting en partnerschappen om risicovolle wegen in het land te elimineren.
Datum: Dinsdag 23 november 2021
Plaats: Online, 16:00 – 17:00 AEDT
Organisator: Oostenrijk
Het Australian Road Assessment Program (AusRAP) werd in Australië geïntroduceerd door staatsmobiliteitsclubs, waarbij de AAA leiding gaf in samenwerking met Austroads, de Australian Road Research Board (ARRB) en de International Road Assessment Programme (iRAP). Het AusRAP-partnerschap werkt sinds 2001 samen met staats-, territorium- en lokale overheden aan de optimalisatie en meting van infrastructuurveiligheidsinvesteringen. Het leiderschap van AusRAP erkent nu het uitgebreide gebruik van de AusRAP-protocollen en -systemen op institutioneel niveau door wegagentschappen in heel Australië. overstappen naar Austroads.

Het door Austroads geleide AusRAP-programma zal voortbouwen op een uitgebreid platform van lokale ervaring en toepassing door staats- en lokale overheidsinstanties, mobiliteitsclubs, Austroads en ARRB als een iRAP Centrum van uitmuntendheid. In totaal zijn er in Australië meer dan 300.000 km aan AusRAP-sterrenwaarderings- en investeringsplanningsbeoordelingen voltooid, zijn meer dan 40.000 km aan risicokartering en meer dan 400 km aan wegenontwerpen met sterren beoordeeld. Het partnerschap zal blijven profiteren van en bijdragen aan de mondiale iRAP-partnerschappen die in meer dan 100 landen over de hele wereld bestaan.

Dit webinar luidt een nieuw tijdperk van activiteit in voor AusRAP en behandelt:

  • Nieuw leiderschap, bestuur en samenwerking voor AusRAP
  • Mondiale richtingen en lessen uit Groot-Brittannië
  • Spannende ontwikkelingen in Australië
  • Volgende stappen voor AusRAP

Het webinar wordt gepresenteerd door Michael Nieuwesteeg, Rob McInerney, James Bradford en John Hardwick.

  • Michael Nieuwesteeg is de programmamanager Verkeersveiligheid en Ontwerp van Austroads. Michael kwam in maart 2021 bij Austroads om leiding te geven aan het Road Safety & Design Program. Hij heeft een achtergrond in statistiek en data-analyse. Hij werkt sinds 2008 op het gebied van verkeersveiligheid bij de Transport Accident Commission in Victoria, als onderzoeksmanager, directeur van het Safe System Road Infrastructure Program van de TAC, ter waarde van $1,7 miljard, en directeur van de verkeersveiligheidsprogramma's en beleidsportfolio's van de TAC.
  • Rob McInerney is de CEO van iRAP en ondersteunt RAP-partnerschappen in meer dan 100 landen over de hele wereld. Voordat hij bij iRAP kwam, werkte hij bij ARRB in verschillende functies in Perth, Melbourne en Brisbane en begon zijn carrière bij het Department of Transport in SA (nu Department for Infrastructure and Transport) in een verscheidenheid aan functies op het gebied van ontwerp, constructie, planning en asset management. door de hele staat.
  • James Bradford is de Global Technical Director voor iRAP, EuroRAP en de Road Safety Foundation gevestigd in Groot-Brittannië. James leidt de ontwikkeling van de free-to-air iRAP-protocollen en toolsuite die in meer dan 100 landen wordt gebruikt. Hij is verantwoordelijk voor de technische productontwikkeling en innovatie met overheids-, onderzoeks- en industriepartners over de hele wereld en houdt toezicht op het beheer van de mondiale iRAP-standaard via het onafhankelijke Global Technical Committee.
  • Johannes Hardwick, uitvoerend directeur van de Asset Management Branch bij Transport for NSW, verantwoordelijk voor het leiden en mogelijk maken van transportserviceresultaten voor klanten en gemeenschappen door middel van effectief asset management voor het hele leven. John heeft een achtergrond van meer dan 30 jaar in vermogensbeheer binnen de elektriciteits- en transportsector, is een gepassioneerd leider op het gebied van organisatorische verbetering op het gebied van vermogens- en operationeel risicobeheer en heeft vermogensbeheerstrategieën en -systemen van wereldklasse geïmplementeerd om risico's te beheersen en waarde te bieden voor klanten en klanten. gemeenschappen.

Aan het webinar zijn geen kosten verbonden, maar registratie is essentieel. Kunt u niet aanwezig zijn bij de livesessie? Meld je aan en we sturen je een link naar de opname.

Daarnaast zal ITE-ANZ, in aansluiting op dit webinar, op 25 november een praktijkseminar organiseren dat gericht is op praktische aspecten van AusRAP-sterbeoordelingen op het gebied van beleid, wegeninvesteringen en veiligheidsaudits. Schrijf u in voor het ITE-ANZ-evenement hier.

 

Twee AusRAP november-webinars:

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!