Selecteer een pagina

Het is een drukke periode geweest voor de verkeersveiligheid in India en de rest van de wereld. De Verenigde Naties Tweede decennium van actie voor het verkeersveiligheidsplan 2021-2030 is vrijgegeven en zal op 28 oktober officieel worden gelanceerd door de VN, de WHO en andere mondiale en nationale partners. Het schetst de mondiale aanpak die is gepland om het aantal verkeersdoden en -gewonden tegen 2030 te halveren, in overeenstemming met Duurzame Ontwikkelingsdoelstelling 3.6 van de VN. De VN-bijeenkomst op hoog niveau zal in juli 2022 in New York plaatsvinden en zich richten op “De 2030-horizon voor verkeersveiligheid: het veiligstellen van een decennium van actie en resultaat”. Deze gebeurtenissen zijn relevant voor India nu we de nationale strategie en actieplannen voor 2030 vormgeven om het aantal verkeersdoden en -gewonden op veiliger wegen te halveren.

In dit nieuwsbriefnummer delen we recent nieuws en bronnen om uw werk te ondersteunen met de nadruk op veilig wegenontwerp en capaciteitsopbouw:

Genieten!

Het IndiaRAP-team

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!