Selecteer een pagina

De iRAP Innovation Workshop 2021, die samen met de regionale verkeersveiligheidsobservatoria wordt georganiseerd, wordt op 7 en 14 oktober gratis gepresenteerd in 5 talen (Engels, Spaans, Portugees, Frans en Russisch) en zal een licht werpen op “Data Driven Innovation to Halve Global Verkeersdoden in 2030”.

Effectieve actie, beleidsvorming en investeringen vereisen nauwkeurige verkeersveiligheidsgegevens die worden verzameld via transparante, rigoureuze en efficiënte methoden die voldoen aan de mondiale veiligheidsnorm voor benchmarking en vergelijking door de tijd heen.

De Regionale Verkeersveiligheidsobservatoria (RRSO’s) in Afrika (ARSO), Aziatisch-Pacifisch (APRSO), Ibero-Amerika (OISEVI), Europa (ERSO), Westelijke Balkan (WBRSO) en het Eastern Partnership Road Safety Observatory (EaP), ondersteund door iRAP en andere intergouvernementele organisaties hebben tot doel de verbeteringen op landniveau in de gegevensverzameling, analyses en besluitvorming te versnellen.

Big data en kunstmatige intelligentie zullen een leidende rol spelen bij het opbouwen van de sociale en economische business case voor veiligere wegen en het creëren van de schaal van verandering die nodig is om miljoenen levens te redden in het tweede VN-decennium van actie en om de 12 UN Global Road Safety Performance te bereiken. Doelstellingen die relevant zijn voor alle landen. Doelstellingen 3 en 4 hebben vooral betrekking op een veiligere wegeninfrastructuur en omvatten onder meer de garantie dat alle nieuwe wegen worden aangelegd volgens een standaard van drie sterren of beter voor alle weggebruikers (doelstelling 3), en dat meer dan 75% aan reizen het equivalent is van driesterren- of betere wegen voor alle weggebruikers in 2030 (Doelstelling 4).

De iRAP Innovation Workshop van 2021 zal een tweedelig online evenement zijn dat leiders op het gebied van innovatie, beleid, techniek en verkeersveiligheid samenbrengt, samen met investeringsexperts, met het vermogen om veranderingen door te voeren en wegen met een hoog risico te elimineren.

De workshop onderzoekt de behoefte aan data en werpt een licht op baanbrekende praktijken en opkomend onderzoek en innovatie op het gebied van dataverzameling, partnerschappen en programma's. Een mondiale uitdaging vereist een mondiale oplossing en de regionale verkeersveiligheidsobservatoria bieden kansen voor gezamenlijke regionale inspanningen en schaalvoordelen. Partnerschapsmogelijkheden voor schaalvergroting bij de sourcing en implementatie zullen worden onderzocht.

Programma

Workshopsessies zullen zich richten op:

  • Een wereld zonder risicovolle wegen en de cruciale rol van de RRSO's
  • Datagedreven successen op het gebied van veiligheid
  • Hoe kunnen big data de verkeersveiligheid veranderen?
  • Toepassingen van big data voor verkeersveiligheid
  • Telematica- en snelheidsdata-oplossingen
  • Vloten en crashvoorspelling
  • Reflecties op kansen voor de Regionale Verkeersveiligheidsobservatoria en de toekomst

Sprekers en moderatoren

Bekijk het programma hier en kom later terug voor voortdurende updates.

Registratie

Voor de Workshop zijn al ruim 1.100 aanmeldingen ontvangen. Kom alsjeblieft bij ons!

Registreer nu!

Voor meer informatie

Download de dateclaimer hier en deel het in uw netwerken.

Om meer over te lezen AiRAP en iRAP's Innovation Partnerships and Projects, klik hier.

Acht iRAP Innovatieworkshops zijn eerder gehouden in Stockholm (een officieel pre-evenement van de derde mondiale ministeriële conferentie over verkeersveiligheid), Washington, Manilla, Londen en Melbourne. Lees meer over eerdere Innovatieworkshops hier.

Voor meer informatie over het evenement kunt u per e-mail contact opnemen met Judy Williams judy.williams@irap.org

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!