Selecteer een pagina

iRAP is op zoek naar een samenwerkend en enthousiast individu met een passie voor veilige mobiliteit en ervaring in het leveren van beleid en programma's om ons team te versterken.

In Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika komen jaarlijks naar schatting 150.000 mensen om het leven en lopen ruim 4.000.000 mensen levensveranderende verwondingen op bij verkeersongevallen. De Safer Journeys Regional Leader, Americas zal samenwerken met een klein, dynamisch team met een mondiaal bereik en impact om veiligere wegen en veiliger reizen te creëren die de tragische last van verkeerstrauma's in de regio zullen verminderen en levens zullen redden.

De regionale leider Safer Journeys in Amerika zal verantwoordelijk zijn voor het ondersteunen van partners in de regio die bijdragen aan onze gemeenschappelijke doelen. Een hoog niveau van steun voor bestaande partners en betrokkenheid bij nieuwe belanghebbenden zullen een prioriteit zijn voor deze rol. Dit omvat:

  • Het ontwikkelen en implementeren van een strategie voor samenwerking met en ondersteuning van de belangrijkste belanghebbenden om de Global Road Safety Performance Targets 3 en 4 te bereiken en veilige reizen voor iedereen in de regio te garanderen.
  • Actief samenwerken met belangrijke tegenhangers in organisaties van belanghebbenden zoals de multilaterale ontwikkelingsbanken, regionale entiteiten zoals UNECLAC en OISEVI, overheden, NGO's en partners in de particuliere sector.
  • Het identificeren van mogelijkheden ter ondersteuning van beleidsontwikkeling en het gebruik van empirisch onderbouwde instrumenten voor het beheer van de infrastructuurveiligheid (waaronder iRAP en door partners ontwikkelde instrumenten), technische kennis, training en capaciteitsopbouw, en belangenbehartiging door belanghebbenden in de regio.
  • Voortbouwend op de gevestigde mondiale en regionale netwerken van iRAP en onze belangrijkste donor, de FIA Foundation, die partners met gemeenschappelijke behoeften en potentieel verbindt om veiliger wegen en veiliger reizen voor iedereen te creëren. Hiertoe kunnen overheden, ontwikkelingsbanken, belanghebbenden op het gebied van de jeugd- en kindergezondheidszorg en belangrijke spelers uit de sector behoren die samen een verschil kunnen maken en levens kunnen redden.
  • Het actief promoten en ondersteunen van het Decennium van Actie voor Verkeersveiligheid 2021-2030 en de agenda voor veiligere wegen en veiliger reizen tijdens bijeenkomsten en evenementen in de hele regio en wereldwijd waar nodig.
  • Waar nodig samenwerken met en ondersteunen van de belangrijkste donor van iRAP, de FIA Foundation, aan haar bredere agenda voor Veilige, Schone, Eerlijke en Groene mobiliteit voor iedereen.

De Safer Journeys Regional Leader, Americas zal rapporteren aan de iRAP Global Program Director en nauw samenwerken met iRAP-teamleden in Amerika, met name de iRAP Global Director, Strategic Projects.

Het betreft een fulltime contractfunctie. De rol kan op afstand worden uitgevoerd (de kandidaat heeft zijn eigen 'thuiskantoor'-faciliteiten nodig, waaronder een betrouwbare internetverbinding, een up-to-date computer en een veilige en geschikte omgeving om in te werken), en/of ingebed in een partnerorganisatie . Flexibiliteit om te voldoen aan de tijdzones van hoofdpartners zal essentieel zijn.

Hoe toe te passen: Aanvragen voor de rol van Safer Journeys Regional Leader, Americas kunnen via deze weg worden ingediend aanvraagformulier.

Aanvragen moeten uiterlijk vrijdag 15 oktober 2021 (middernacht GMT) in het Engels worden ingediend.

Neem voor vragen contact op met Greg Smith, iRAP Global Program Director, op greg.smith@irap.org 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!