Selecteer een pagina
Er wordt gewerkt aan een sterrenbeoordeling van ontwerpen voor de verbeteringen aan de Nekempte-Bure Road in Ethiopië, ten westen van Addis Abeba. Het veiligheidsproject wordt gefinancierd door Bloomberg Filantropieën en wordt uitgevoerd door de Mondiale verkeersveiligheidsfaciliteit met de plaatselijke wegbeheerders.
 
iRAP-geaccrediteerd Leverancier, FRED Techniek is ingeschakeld voor het uitvoeren van de Sterbeoordeling voor ontwerpen en praktische maatregelen identificeren om de veiligheid voor alle weggebruikers te verbeteren.
 
Het project maakt deel uit van de Bloomberg-initiatief voor mondiale verkeersveiligheid met als doel het aantal verkeersdoden en -gewonden terug te dringen in 15 landen, waaronder Argentinië, Bangladesh, Brazilië, China, Colombia, Ecuador, Ethiopië, Ghana, India, Maleisië, Mexico, de Filippijnen, Tanzania, Oeganda en Vietnam.
 
Het hoofddoel van het project is de voorbereiding van technische verkeersveiligheidsstudies op ongeveer 170 km ten westen van Addis Abeba en de verspreiding ervan om het team te informeren over veiligheidstechnische maatregelen die levens kunnen redden op geselecteerde wegen in het land. Deze hulp wordt geleverd via een reeks technische activiteiten, bestaande uit iRAP-basislijn- en Star Rating for Designs (SR4D)-beoordelingen, samen met verspreidingsactiviteiten om ervoor te zorgen dat projectwegen de beste verkeersveiligheidspraktijken omvatten.
 
FRED Engineering heeft gezegd: "We zijn erg trots op dit nieuwe succes dat de aanwezigheid van FRED Engineering in Afrika bezuiden de Sahara consolideert en ons plaatst als een wereldwijde referentie in de implementatie van iRAP-protocollen."
 
Ga voor meer informatie over iRAP-accreditatie naar https://irap.org/accreditation/
 
Volgens iRAP Vaccins voor wegen Big Data-toolJaarlijks sterven ruim 27.000 mensen op de wegen in Ethiopië (WHO, 2015) en het bereiken van VN-doelstelling 3 voor >75% van reizen op wegen met drie sterren of beter voor alle weggebruikers tegen 2030 zou naar schatting jaarlijks 12.000 levens kunnen redden.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!