Selecteer een pagina

Op 9 augustus presenteerde Rob McInerney, CEO van iRAP, samen met de Indiase minister van Wegvervoer en Snelwegen Nitin Gadkari en andere vooraanstaande experts over investeringen in verkeersveiligheid en partnerschappen met de particuliere sector die het goed doen en goed doen in India.

Het evenement werd georganiseerd door de Wereldbank en de Federatie van Indiase Kamers van Koophandel en Industrie (FICCI) en omvatte deskundige sprekers van de Wereldbank, FICCI, Ministerie van Wegvervoer en Snelwegen (MORTH), iRAP, Impactstrateeg, KaartMijnIndia, Hella India Verlichting, Uber En Stichting SaveLIFE.

Als onderdeel van het wereldwijde partnerschap van iRAP met de International Finance Corporation (IFC) en Fédération Internationale de l'Automobile (FIA), geeft de liefdadigheidsinstelling vorm aan resultaatgerichte financiering voor 3-sterren- of betere wegen die helpen de Global Goals van de Verenigde Naties te bereiken en levens te redden.

Rob's presentatie gericht op "Internationale perspectieven op particuliere financiering in verkeersveiligheid en kansen voor India".

Elk uur sterven zeventien mensen op de Indiase wegen en verkeersongevallen kosten het land elk jaar 3 tot 5 procent van het nationale bbp.

Het lokaal beheerde en geleide Road Assessment Program IndiaRAP werkt samen met de overheid, ontwikkelingsbanken en financieringsinstanties, mobiliteitsclubs, onderzoeksorganisaties, de industrie en NGO's op het gebied van verkeersveiligheid om wegen met een hoog risico in het land te elimineren.

Door samen te werken heeft impactinvestering het potentieel om de impact te ontsluiten Business case voor veiligere wegen in India en het financieren van duurzame ontwikkeling in het land die de economische groei en betere gezondheidsresultaten bevordert.

Volgens iRAP Vaccins voor wegen Big Data-toolMet de wijdverbreide toepassing van goedkope veiligheidsbehandelingen bij onderhoud, doelgerichte investeringen in verbeteringen van de infrastructuur en veiligere snelheden op het Indiase wegennet kunnen jaarlijks naar schatting 100.000 levens worden gered als Doel 3 wordt voldaan.

Zie het evenementenprogramma hier.

Lees meer over Impact Investeren hier.

Lees meer over IndiaRAP op indiarap.org en meld u aan om het laatste nieuws te ontvangen hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!