Selecteer een pagina

Elk jaar stellen de Europese Commissie en de Europees Handvest voor Verkeersveiligheid team neemt contact op met de verkeersveiligheidsgemeenschap om de goede praktijken aan te moedigen die moeten worden gedocumenteerd, gedeeld en gevierd met de Excellence in Road Safety Awards. “De Excellence in Road Safety Awards 2021 is een kans om de bijdragen van onze leden aan het gemeenschappelijke doel van verbeterde verkeersveiligheid in heel Europa te erkennen door middel van specifieke en meetbare acties op hun verantwoordelijkheidsgebied”, staat op de officiële webpagina. Volgens de organisatoren zullen “winnende initiatieven voorbeelden laten zien waarin lokale gemeenschappen samenwerken om zich te concentreren op verkeersveiligheid als een integraal onderdeel van het toekomstige mobiliteitssysteem: plannen en ontwerpen voor een veilige interactie tussen weggebruikers.”

Geschiktheid:
Aanvragers kunnen afkomstig zijn uit een EU-lidstaat, een EVA-lidstaat (IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland) of een toetredingsstaat (Albanië, de Republiek Noord-Macedonië, Montenegro, Servië en Turkije). Inzendingen van buiten een van deze landen kunnen nog steeds op de website van het Handvest worden gepubliceerd als waardevolle inspiratie voor anderen, maar komen niet in aanmerking voor een prijs. Er kunnen goede praktijken worden ingediend HIER.

Deadline voor het indienen van prijzen:
15 september 2021

Prijsuitreiking:
Op 18 november 2021 staat een hybride evenement gepland (in Brussel en online).

Lees de volledige indieningsrichtlijnen, neem contact op met nationale relais voor aanvullende informatie en dien uw aanvraag in HIER.

Bekijk de winnaars van 2019 HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!