Selecteer een pagina

Dankzij iRAP-partnerschappen met NACTO-GDCI, Vision Zero Sergek en de Global Alliance of NGOs for Road Safety om animaties en video's te produceren voor de UN Global Road Safety Week, bereikten #Love30-berichten in twee weken tijd meer dan 227.000 mensen online.

iRAP werkt samen met kantoren in China, Australië, Kazachstan en de VS NACTO-GDCI En Visie nul Sergek om 3 straatscène-animaties en extra taalversies van de te produceren iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide. De animaties, die bekeken kunnen worden hierbevorderen hoe lagere snelheden de weggebruikers beschermen en gezonde, duurzamere keuzes zoals lopen en fietsen mogelijk maken.

Bovendien is de samenwerking van iRAP met de Mondiale Alliantie van NGO’s voor Verkeersveiligheid, gevestigd in Denemarken, zag de release van 10 video's uit Iran, Zambia, Venezuela en de Filipijnen die stemmen uit de gemeenschap deelden waarin werd opgeroepen tot #StreetsforLife. De video's tonen de ervaringen van leden in hun gemeenschap en roepen op tot snelheidslimieten van 30 km/uur om het lokale verkeersrisico te verminderen.

De animaties en video’s zijn ruim 18.000 keer bekeken.

 

Het bereik van iRAP via deze werkelijk mondiale partnerschappen, om de belangrijke #StreetsforLife-boodschap dit jaar te verspreiden, is met 300% gestegen tijdens de afgelopen UN Global Road Safety Week.

Wij danken deze 3 uitzonderlijke verkeersveiligheidsorganisaties voor hun samenwerking om de 6e UN Global Road Safety Week te promoten en de verkeersveiligheid te verbeteren door lagere snelheden.

Bekijk hieronder onze UNGRSW-videoafspeellijst

 
Voor meer informatie over de UNGRSW-activiteiten van iRAP, bezoek irap.org/6th-un-global-road-safety-week-streets-for-life-love30/

 

Over NACTO

De National Association of City Transportation Officials (NACTO) is een vereniging van 86 grote Noord-Amerikaanse steden en vervoersagentschappen, opgericht om transportideeën, inzichten en praktijken uit te wisselen en gezamenlijk nationale transportvraagstukken aan te pakken. Het Global Designing Cities Initiative, gelanceerd in 2014, richt zich op het transformeren van straten om veilige, duurzame en gezonde steden te inspireren. Ons werk is gebaseerd op de strategieën en internationale best practices die zijn vastgelegd in de Global Street Design Guide. Lees verder hier.

Over Vision Zero Sergek

Vision Zero Sergek is een initiatief gelanceerd door Korkem Telecom Ltd om de Vision Zero-aanpak in steden van Kazachstan te promoten. Korkem Telekom is het toonaangevende lokale bedrijf op het gebied van videodetectie en registratie van verkeersovertredingen. Lees verder hier.

Over de Global Alliance of NGOs for Road Safety

De Global Alliance of NGOs for Road Safety (de Alliantie) is een verzameling van 250 aangesloten niet-gouvernementele organisaties (NGO's) in 90 landen die programma's implementeren en lobbyen voor verkeersveiligheidsinitiatieven over de hele wereld. Lees verder hier.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!