Selecteer een pagina
NACTO-GDCI heeft samengewerkt met iRAP om tijdens de Road Safety Week extra middelen ter beschikking te stellen om de veiligheids-, gezondheids-, economische en ecologische voordelen van lagere snelheden over de hele wereld te promoten. We zijn verheugd om aan te kondigen dat de gezamenlijk geproduceerde hulpbron, iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide, is nu gratis te downloaden in het Frans, Portugees en Spaans!

De iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide is een waardevolle hulpbron voor het ontwerpen van veilige straten in uw gemeenschap, waarmee u levens kunt redden en de duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers kunt verbeteren.

Bij een hoogwaardig wegontwerp wordt rekening gehouden met de behoeften van alle weggebruikers. Deze aanvulling op de Wereldwijde straatontwerpgidsdie de bestaande en verbeterde ontwerpen de iRAP-sterrenwaardering geeft, waardoor wegontwerpers overal ter wereld inzicht kunnen krijgen in de omvang van de veiligheidsvoordelen die een goed wegontwerp kan opleveren. Deze bron, gratis voor iedereen, zal ideeën aanreiken voor degenen die de veiligheid van hun straten willen verbeteren, en zal degenen die upgrades uitvoeren helpen de veiligheidsvoordelen te begrijpen.

In samenwerking met NACTO-GDCI en ter viering van de UN Global Road Safety Week hebben we drie animaties ontwikkeld om te promoten hoe we de snelheid over de hele wereld kunnen verlagen om mensen te beschermen en gezonde, duurzamere keuzes zoals wandelen en fietsen mogelijk te maken.
 
De animaties leggen 3 straatscènes vast uit de iRAP-sterbeoordelingen van NACTO-GDCI's Global Street Design Guide die gratis is en hier is om u te helpen veilige straten in uw gemeenschap te ontwerpen, om levens te helpen redden en de duurzame mobiliteit voor alle weggebruikers te verbeteren.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!