Selecteer een pagina

SLAIN-project (levens redden, de veiligheid van het TEN-T-wegennet beoordelen en verbeteren)

Er is nu een ‘Hoe’-gids voor netwerkbrede wegbeoordeling beschikbaar, met als doel om voort te bouwen op het materiaal dat is gebruikt in activiteit 3 (Technische rechtvaardiging voor netwerkbrede wegenbeoordeling) om een stapsgewijze handleiding voor de beoefenaar te maken.

Dit is een gids waarin de omstandigheden, gegevens en stappen worden uitgelegd die nodig zijn om een netwerkbrede wegbeoordeling uit te voeren. Het zal een document van ongeveer 20 tot 30 pagina's zijn, gepresenteerd in een gebruiksvriendelijke en begrijpelijke stijl, dat vooral gericht zal zijn op beleidsmakers en mensen zonder technische ervaring uit de eerste hand.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!