Selecteer een pagina

Cricketliefhebbers zullen blij zijn om dat te horen iRAP en de Road Safety Foundation UK (RSF) zijn verkeersveiligheidspartners van de Wereldkampioenschap verkeersveiligheid 2021 bewustzijn te creëren over het belang van het elimineren van risicovolle wegen om levens te redden.

Het partnerschap ziet de iRAP- en RSF-logo's op de #EEngelandLegenden helmen en uniformen, gezien door maar liefst 1,2 miljard cricketfans over de hele wereld terwijl de Road Safety Series vanuit India wordt vertoond.

Het Engelse Legends-team won zondag hun eerste wedstrijd tegen Bangladesh Legends onder leiding van kapitein Kevin Pietersen, met Owais Shah, Philip Mustard, Monty Panesar, Nick Compton, Kabir Ali, Sajid Mahmood, James Tredwell, Chris Schofield, Jonathan Trott, Ryan Sidebottom, Usman Afzaal, Matthew Hoggard en James Tindall.

De England Legends ontmoeten India Legends – met de wereldberoemde Sachin Tendulkar – op dinsdag 9 maart.

Engeland-wedstrijden zijn te zien op dinsdag 9 maart (India versus Engeland), donderdag 11 (Engeland versus Zuid-Afrika), zondag 14 (Sri Lanka versus Engeland), dinsdag 16 (Engeland versus West-Indië) en (hopelijk) de halve finales en finales op 17, 19 en 21 maart.

De Verkeersveiligheid World Series (ook bekend als Unacademy Road Safety World Series) loopt van 5-21 maart en is een T20 krekel wedstrijd georganiseerd door de Cel Verkeersveiligheid van Maharashtra om het bewustzijn over verkeersveiligheid te vergroten. De serie bevat opmerkelijke gepensioneerde spelers uit IndiëEngelandSri LankaWest IndiëZuid-Afrika En Bangladesh. Voormalig India-kapitein Sunil Gavaskar is de commissaris van de serie, terwijl Sachin Tendulkar de merkambassadeur is.

De samenwerkingsmogelijkheid ontstond bij toeval: het Engelse team had niet verwacht dat ze aan het toernooi zouden deelnemen, maar Australië viel af vanwege Covid, dus Engeland Legends kwam op het laatste moment tussenbeide. Als gevolg hiervan werden iRAP en de goede doelen van de Road Safety Foundation niet in rekening gebracht voor de spraakmakende branding.

iRAP CEO Rob McInerney zei: “iRAP en RSF zijn verheugd om de twee landen Engeland en Indië samen in een partnerschap voor de Road Safety World Series. Het is een belangrijk initiatief dat de liefde voor verkeersveiligheid en cricket combineert om belangrijk bewustzijn en de boodschap te verspreiden dat levens kunnen en moeten worden gered met veiligere wegen, snelheden, voertuigen en gedrag.

“Alleen al op het gebied van veiligere wegen is dit een prestatie VN-doelstellingen 3 en 4 tegen 2030 zullen wereldwijd 450.000 levens per jaar worden gered. Dit houdt in dat ervoor moet worden gezorgd dat alle nieuwe wegen worden aangelegd volgens een standaard van drie sterren of beter, en dat meer dan 75% van het verkeer op bestaande wegen plaatsvindt op infrastructuur die voldoet aan de technische normen voor alle weggebruikers en rekening houdt met de veiligheid.

“We feliciteren de England Legends en de World Series en kijken uit naar een maand vol competitieve rivaliteit in naam van een geweldig doel”, aldus McInerney.

Voor informatie over de menselijke impact van verkeersongevallen, hoe veilig de wegen in de wereld zijn, de wegkenmerken die er toe doen en de Business Case for Safer Roads, gaat u naar vaccinsforroads.org

Hoor Sachin Tendulkar, Series Ambassador, voormalig aanvoerder van het Indiase nationale team en algemeen beschouwd als een van de grootste batslieden in de geschiedenis van cricket, praten over de oorzaak van verkeersveiligheid in het hart van de Road Safety World Series:

En Ravi Gaikwad, hoofd van de verkeersveiligheidscel in Maharashtra:
Koop kaartjes om World Series-wedstrijden dagelijks om 19.00 uur lokale tijd live te zien in het Shaheed Veer Narayan Singh International Stadium in Naya Raipur, India of stream het op de Voot-app en meer.

Zie iRAP Global Program and Communications Manager Judy Williams, Executive Director van de Road Safety Foundation Suzy Charman en Road Safety World Series T20 England Franchise Teameigenaar Vidushree Joshi, geïnterviewd door Kamal Prabbhakar over het partnerschap op https://youtu.be/VhayXsyk160.

Over de International Road Assessment Programme (iRAP)

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het redden van levens door veiligere wegen. iRAP werkt samen met overheden, ontwikkelingsbanken, mobiliteitsclubs, verkeersveiligheids-NGO's en onderzoeksorganisaties in meer dan 100 landen om: wegen met een hoog risico te inspecteren en sterbeoordelingen en investeringsplannen voor veiligere wegen te ontwikkelen; het bieden van training, technologie en ondersteuning die nationale, regionale en lokale capaciteiten zullen opbouwen en in stand houden en de prestaties op het gebied van de verkeersveiligheid zullen volgen, zodat financieringsinstanties de voordelen van hun investeringen kunnen beoordelen. https://irap.org/

Over de Stichting Verkeersveiligheid (RSF)
De Road Safety Foundation is een in Groot-Brittannië gevestigde liefdadigheidsinstelling die is opgericht als een permanente erfenis van het Europees Jaar van de Verkeersveiligheid 1986. De liefdadigheidsinstelling ontwikkelt het terugdringen van verkeersslachtoffers door gelijktijdige actie op alle drie de componenten van het veilige wegensysteem: wegen, voertuigen en gedrag. De liefdadigheidsinstelling heeft werk op elk van deze onderdelen mogelijk gemaakt en haar rapporten en analyses hebben de basis gelegd voor nieuwe wetgeving of beleid. http://www.roadsafetyfoundation.org/

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!