Selecteer een pagina

ARRB Systemen Afrika – De kloof overbruggen voor een veiligere toekomst

In Zuid-Afrika worden elk jaar ongeveer een miljoen verkeersongevallen gerapporteerd, wat elke dag resulteert in 40 dodelijke slachtoffers en minstens 20 blijvende invaliditeit. Dit komt neer op 25,1 dodelijke slachtoffers per 100.000 inwoners. Recente studies geven aan dat verkeersongevallen op de Zuid-Afrikaanse wegen naar schatting meer dan R164 miljard kosten, oftewel 3,5% van het lokale bbp, wat aanzienlijk is voor elk ontwikkelingsland.

ARRB-systemen (Automated Road Rehabilitation Business)., een wereldleider in het leveren van apparatuur voor bestratingsbewaking en diensten voor gegevensverzameling aan alle belanghebbenden in de wegenindustrie, heeft de iRAP opgenomen als onderdeel van hun dienstenaanbod om dit probleem in Zuid-Afrika en het grotere Afrikaanse continent aan te pakken.

Met zijn toegewijde team van volledig geaccrediteerde personen heeft ARRB Systems met succes iRAP-sterrenbeoordelingsbeoordelingen uitgevoerd voor twee provinciale wegenbureaus, namelijk. de departementen KwaZulu-Natal en Free State Road. Ongeveer 14.500 kilometer wegen met een groot volume zijn beoordeeld met een ster om het inherente risiconiveau op deze provinciale wegennetwerken te bepalen en te begrijpen. Bij het uitvoeren van de veldonderzoeken naar de verkeersveiligheid werd gebruik gemaakt van Hawkeye 2000 en Processing Toolkit van ARRB Systems – een klasse B geaccrediteerd inspectiesysteem – om gegeorefereerde beelden vast te leggen met intervallen van 20 meter en de daaropvolgende codering uit te voeren.

De gegevens zijn geanalyseerd in ViDA en gerapporteerd aan de wegenbureaus die de bevindingen hebben geaccepteerd als een waarheidsgetrouw verslag van de huidige wegomstandigheden en die momenteel de uit deze iRAP-beoordelingen aanbevolen tegenmaatregelen implementeren.

“Wij zijn het eerste bedrijf in Zuid-Afrika dat een toegewijd team van twaalf iRAP-geaccrediteerde medewerkers in dienst heeft”, zegt Verushka Balaram, hoofd Verkeersveiligheid bij ARRB Systems. “Als iRAP-geaccrediteerde leverancier speelt ARRB Systems een sleutelrol bij het aanpakken van de verkeersveiligheid in Zuid-Afrika.”

ARRB Systems is een bedrijf dat de vertrouwde naam is op het gebied van wegbeheersystemen. We gebruiken technologie om verantwoordelijkheid te creëren, gemeenschappen met elkaar te verbinden en de katalysator te zijn voor maatschappelijke verandering. Wij helpen onze klanten door waardevol inzicht te bieden in de grootste en vaak meest waardevolle vaste activa van een land: HUN WEGEN. Wij bieden een end-to-end oplossing, waarbij we producten, diensten en interpretatie van gegevens aanbieden.

ARRB Systems blijft gefocust op het bieden van een veiligere wegenoplossing die is afgestemd op het Decennium van Actie 2020-2030 van de Verenigde Naties.

arrbsystemssa.com

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!