Selecteer een pagina

Het SLAIN-slotevenement is een kans voor Europese beleidsmakers, mobiliteitsclubs, overheidsinstanties, de industrie en experts om erachter te komen hoe het EC CEF SLAIN-project de vereisten van de RISM-richtlijn (Road Infrastructure Safety Management) 2019/1936, wijziging van richtlijn 2008 ondersteunt. /96/EC en ook het platform voor coöperatieve, geconnecteerde en geautomatiseerde mobiliteit (CCAM).

De belangrijkste gebieden die behandeld moeten worden bij de SLAIN-project slotevenement zijn:

  • Demonstratie van een methodologie voor netwerkbrede beoordeling
  • Netwerkbrede verkeersveiligheidsbeoordelingen (risico en veiligheidsbeoordeling van de ernst van ongevallen en impact) in 4 Europese landen: Kroatië, Italië, Griekenland en Spanje (met een dekking van 10.000 km)
  • Voorstellen voor sectiespecifieke, economisch haalbare tegenmaatregelen tegen ongevallen, ontworpen om de kwaliteit van de infrastructuur te verbeteren om een aanzienlijke vermindering van het aantal ernstige verwondingen en sterfgevallen te bereiken
  • Voorbereiding van de gereedheid van de Europese fysieke infrastructuur voor automatisering (wegmarkeringen en verkeersborden) over een afstand van 2.000 km in 4 Europese landen: Kroatië, Italië, Griekenland en Spanje
  • 100 casestudies in heel Europa
  • SLAIN Beleidsaanbevelingen

Het SLAIN-consortium omvat: EuroRAP – Projectcoördinator, Anas, FPZ, RSI Panos Mylonas, RACC-ACASA, DGT Spanje, SCT Spanje, TES Spanje (Catalonië), iRAP.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!