Selecteer een pagina

De Nationale Verkeersveiligheidsmaand in India, van 18 januari tot 17 februari, heeft de nationale aandacht gevestigd op de inspanningen om verkeersdoden en -gewonden tegen 2030 te halveren in het nieuwe decennium van actie voor verkeersveiligheid. IndiaRAP heeft de Maand ondersteund met een campagne op sociale media en een reeks presentaties waarin de impact van verkeersdoden en -gewonden wordt benadrukt, de Businesscase voor veiligere wegen en belangrijke prioriteiten om het komende jaar wegen met een hoog risico te elimineren.

Presentaties en belangenbehartiging

Het IndiaRAP-team heeft deelgenomen en technische sessies gegeven aan de volgende evenementen:

  • Verkeersveiligheidsaudittraining georganiseerd door SVNIT, Surat op 2 februari
  • Verkeersveiligheidsaudittraining georganiseerd door MNIT, Jaipur op 2 februari
  • Presentatie op het Symposium for Safer Roads/Black Spots en discussie over een plan voor het verhelpen van zwarte vlekken tijdens het komende jaar, georganiseerd door MoRTH op 4 februari
  • Verkeersveiligheidstraining georganiseerd door MIT World Peace University, Pune op 8 februari
  • Inauguratie van de IRF-India Chapter webinarreeks, welkomstwoord en introductietoespraak door Dr. Subhamay Gangopadhyay op 9 februari.

De belangenbehartiging van IndiaRAP-partners omvatte:

  • India Against Road Crash (#IARC) talkshow gepresenteerd door mevrouw Prerna Arora Singh, CEO People's Trust Jaipur. Kijk naar meneer Harpreet Singh praten over beoordelingen van veilige schoolzones, uitgevoerd met behulp van Star Rating for Schools (SR4S) en hoe Vermijd ongevallen NGO helpt de overheid bij het implementeren van een veiligere infrastructuur rond scholen, zodat kinderen veiliger naar school kunnen gaan.https://indiarap.org/supporting-a-national-focus-on-safer-roads/starratingforschools.org/

De talkshow was ook present iRAPKijk naar meneer Greg Smith, Managing Director van iRAP Strategic Projects, die bespreekt hoe iRAP-beoordelingsonderzoeken nuttig kunnen zijn bij de start van een wegontwerp en een kosteneffectieve interventie. Eén roepie die wordt besteed aan het verbeteren van veiliger wegontwerpen zou uiteindelijk tien keer de sociale en gezondheidskosten kunnen besparen.

Sociale mediacampagne

Bekijk de sociale media-plaatskaartjes van IndiaRAP die zijn geproduceerd voor de Nationale Verkeersveiligheidsweek. Partners zijn welkom om deze te gebruiken in hun eigen presentaties en campagnes, en op sociale platforms. Bekijk de plaatskaarten hier. 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!