Selecteer een pagina

EuroRAP AISBL samenwerkt met ARRB – Australische Road Research Board op een spannend nieuw Oostenrijk project om een investeringsroutekaart te bieden om ervoor te zorgen dat de fysieke infrastructuur kan voldoen aan de behoeften van geautomatiseerde voertuigen.

Het Austroads-project 'Minimale fysieke infrastructuurnorm voor de werking van geautomatiseerd rijden (Austroads-referentie: FPI6258) zal naar verwachting de belangrijkste onderzoeksvraag beantwoorden: wat zijn de voordelen en kosten van investeringen in wegen- en wegkantinfrastructuur ter ondersteuning van AV's?

Het uitgevoerde onderzoek zal informatie verschaffen aan wegenbureaus, zodat zij inzicht kunnen krijgen in het optimale niveau van de weg- en weginfrastructuur die nodig is om een optimaal ondersteuningsniveau te bieden voor de geautomatiseerde functies van SAE niveau 3 en niveau 4 geautomatiseerde voertuigen die op snelwegen en snelwegen rijden. evenals landelijke snelwegen.

Lees hier meer over het project van ARRB

 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!