Selecteer een pagina

De "Wereldbank En iRAP helpen levens redden in Latijns-Amerika – BIGRS 2020-25” was een webinarserie die in december 2020 werd gegeven om capaciteit in Latijns-Amerika te helpen opbouwen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de iRAP-methodologie om wegen met een hoog risico te elimineren en de economische voordelen van 3-sterren- of hogere wegen via resultaatgerichte financiering en het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties (VN).

Dit webinar richtte zich op ervaringen met verkeersveiligheid en de geleerde lessen, en hoe de iRAP-methodologie kan worden gebruikt om verkeersveiligheidsbeoordelingen in de hele regio uit te voeren.

Als onderdeel van de resultaten van deze webinarserie hebben we twee video's van de presentaties van de gasten gemonteerd, waarbij de nadruk ligt op hun ervaring met de iRAP-methodologie in de LAC-regio.

Een van de video's, genaamd Monitoring van verkeersveiligheidsprestaties – SEMISCH ervaring in Mexico, werd gepresenteerd door Jesus Tapia, een verkeersveiligheidsingenieur bij SEMIC. Bekijk de video hier.

De andere video, genaamd iRAP-methodologie op concessiesnelwegen in Brazilië – a Pavesys ervaring, werd gepresenteerd door Shanna Lucchesi, de verkeersveiligheidscoördinator bij Pavesys. Bekijk de video hier.

Houd er rekening mee dat de video's in het Spaans zijn gepresenteerd en ondertitels in het Engels hebben.

De De Global Road Safety Facility (GRSF) van de Wereldbank werkt samen met iRAP om de verkeersveiligheid te verbeteren onder de Bloomberg Philanthropy Initiative for Global Road Safety (BIGRS), 2020-2025. De doelstellingen van het programma zijn het terugdringen van het aantal doden en ernstig gewonden als gevolg van verkeersongevallen in 30 steden in 15 landen.

iRAP heeft alle video's van de gratis webinarserie opgenomen en voor u beschikbaar gesteld op onze website.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!