Selecteer een pagina

Partnerschap met Kazachs Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Verkeersveiligheid brengt nieuwe Star Rating Essentials online cursus in het Russisch

Als onderdeel van een project in Kazachstan werken iRAP en het Kazachse Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Verkeersveiligheid samen om een capaciteit van 25 professionals in het land op te bouwen, specifiek om verkeersveiligheidsbeoordelingen uit te voeren volgens de iRAP-specificaties. Het East-West Roads Development Project in de Republiek Kazachstan omvat wegenonderzoek en codering van 6.000 km. Andere organisaties die deel uitmaken van het project zijn onder meer Zweed (Zweden) en Afry (Tsjechische Republiek).

Het Kazachse Wetenschappelijk Instituut voor Verkeersveiligheid pleit er ook voor om verplichte verwijzingen naar iRAP-specificaties op te nemen in de nieuwe verkeersveiligheidswetgeving voor bestaande en nieuwe wegen.

Het Instituut vertaald Online cursus iRAP Star Rating Essentials Russisch en hun team volgt momenteel de cursus. Na voltooiing van de cursus zullen deze professionals accreditatie aanvragen en vervolgens de projectbeoordelingen uitvoeren.

Binnenkort zal de Star Rating Essential-cursus in het Russisch beschikbaar zijn voor het publiek. De cursus bestaat uit 5 modules waaronder;

  • Inleiding tot iRAP
  • Wegenonderzoek
  • Codering van wegkenmerken
  • ViDA-maker
  • Pre-leesmateriaal, video's en opdrachten.
Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!