Selecteer een pagina

Eerder deze maand sprak de heer Nikorn Chamnong, voorzitter van de People Safety Foundation, directeur van de Chartthaipattana-partij en lid van het Huis van Afgevaardigden van Thailand in het Thaise parlement over iRAP en de driesterrenbeleidsdoelstellingen in Thailand tijdens een debat over de begroting voor het begrotingsjaar 2021.

Met behulp van ThaiRAP-hulp met gegevens was het hoofddoel van het debat van de heer Nikorn Chamnong het vergroten van het bewustzijn over het budget voor verkeersveiligheidsinfrastructuur om zo VN-doelen.

Bekijk filmpje via Facebook hier

In november 2018 heeft de Faculteit Ingenieurswetenschappen, Chulalongkorn Universiteit en iRAP ondertekenden een Center of Excellence-overeenkomst, die de ontwikkeling van de veiligheid van de wegeninfrastructuur in Thailand en internationaal zal ondersteunen.

De expertise van de Faculteit Ingenieurswetenschappen, de Chulalongkorn Universiteit en andere lokale partners bij het opbouwen van een succesvol ThaiRAP-programma kan het aantal doden en gewonden in het hele land helpen verminderen. Met name de afschaffing van 1- en 2-sterrenwegen voor voetgangers, fietsers en motorrijders is een prioriteit. Het behalen van de VN Global Road Safety Target om tegen 2030 meer dan 75% aan reizen op 3-sterren of betere wegen te bereiken voor alle weggebruikers in Thailand zal het aantal doden en gewonden in het hele land met meer dan een derde verminderen. Belangrijk is dat iRAP schat dat er ten minste USD$34 aan voordelen zal zijn voor elke geïnvesteerde $1.

Lees verder hier

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!