Selecteer een pagina

De Wereld Gezondheid Organisatie heeft twee belangrijke documenten gepubliceerd ter ondersteuning van de Mondiale doelstellingen van de VN voor verkeersveiligheid waarin iRAP en onze partners over de hele wereld werken staat centraal. Beide zullen een integraal onderdeel zijn van de ondersteuning van de beleids-, KPI-, programma-, project- en investeringsdiscussies van besluitvormers, partners, donoren en leveranciers die vooruitkijken naar 2030.

Het tienstappenplan voor een veiligere wegeninfrastructuurHet rapport is gepubliceerd door de projectgroep ‘Safer Roads and Mobility’ van de United Nations Road Safety Collaboration Group (UNRSC). Het beschikt over iRAP-statistieken waaruit is getrokken Vaccins voor wegen, gebaseerd op 358.000 km aan wegeninfrastructuurbeoordelingen uit 54 landen over de hele wereld, waar jaarlijks meer dan 700 miljard kilometer aan voertuigverplaatsingen plaatsvindt. Er worden credits gegeven aan de RAP-protocollen. Het rapport bevat iRAP's Businesscase voor veiligere wegen dat een mondiale schatting op hoog niveau oplevert van de levens en ernstige verwondingen die kunnen worden gered, en van de sociale en economische voordelen van het behalen van VN-doelstelling 4 voor meer dan 75% aan reizen op 3-sterren- of betere wegen voor alle weggebruikers in 2030.

Daarnaast hebben onze partners Vias Institute en het Global Road Safety Partnership de “12 vrijwillige mondiale prestatiedoelstellingen voor verkeersveiligheid'Rapport, dat richtlijnen biedt aan landen over hoe ze het kunnen implementeren en gebruiken Mondiale doelstellingen van de VN voor verkeersveiligheid. Een consensus over de doelstellingen werd bereikt tijdens een bijeenkomst van de lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in november 2017 in Genève, Zwitserland. Rob McInerney, CEO van iRAP, was een van de belangrijkste bijdragers aan het door de WHO goedgekeurde rapport, dat de RAP-protocollen bevat. 

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!