Selecteer een pagina

Het Verkeersveiligheidsinstituut “Panos Mylonas” is de Griekse partner in het CEF SLAIN Project (Saving Lives Assessing and Improving TEN-T Road Network Safety), waarbij EuroRAP de coördinator van het project is. Eén van de doelstellingen van het project is het beoordelen van het veiligheidsprestatiebeheer van het TEN-T-kernwegennet. Momenteel vinden beoordelingen plaats in 4 Europese landen: Kroatië, Italië, Griekenland en Spanje.

Op 24 juni voorzagen de voorzitter van het Verkeersveiligheidsinstituut “Panos Mylonas”, mevrouw Vassiliki Danelli-Mylona, en haar medewerkers het Ministerie van Infrastructuur en Transport in Griekenland van de nieuwste risicokaarten van het land in het kader van het SLAIN Project. Met de goedkeuring van de risicokaarten door het ministerie voldoet Griekenland aan de vereisten van de richtlijn inzake het beheer van de verkeersveiligheid (RISM). Dit laatste is een kernbasis voor de doelstellingen van het SLAIN Project.

Wilt u meer lezen, klik dan HIER.

Print Friendly, PDF & Email

De International Road Assessment Programme (iRAP) is een geregistreerde liefdadigheidsinstelling met adviesstatus van de VN ECOSOC.
iRAP is geregistreerd in Engeland en Wales onder bedrijfsnummer 05476000
Liefdadigheidsnummer 1140357

Maatschappelijke zetel: 60 Trafalgar Square, Londen, WC2N 5DS
NEEM CONTACT OP │ Europa │ Afrika │ Azië-Pacific │ Latijns-Amerika en het Caribisch gebied │ Noord-Amerika

nl_NLNederlands
Deel dit

Deel dit

Deel dit bericht met je vrienden!